pijanista 22 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Posmatram ovaj oglas http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1663499_Honda_2392_CBX-650E_1985_god i razmisljam, pa bih voleo da cujem sto vise misljenja o ovom motoru i o tome da li je cena u skladu sa onim sto motor nudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Septembar 13, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ulazim u cenu jer se tu nesam čkolovala, ako je agregat zdrav, pored dodatne opreme (vizir, krauzer k1 nosači, gornja ploča nije krauzer, rollbar oko agregata, uredno presvučeno sedište) i registracije, motorče deluje krajnje primamljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, samo deluje mi da će uskoro trebati da se menjaju lonci auspuha ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pijanista 22 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Lonci auspuha su problem na vecini motora iz tog doba, i nije bas zgodan problem, jer je originalne tesko naci a da je cena prihvatljiva, a pravljenje majstori pomalo izbegavaju. U svakom slucaju, hvala na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 21, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni su bili satrulili auspusi na mom Suzukiju GS 400, i ovde sam na forumu našao auspuhe fabričke od Kawasakija GPZ 500 S i to dosta jeftino ( oko 40 - 50 evra obadva ). Legli su na moj motor ko budali šamar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 22, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne čuješ agregat iluzorno je pričati o motoru. Na oko je u odličnom stanju ali ako lanci u agregatu nisu menjani to ti je 100% u najavi + lonci. Ovi stari motori se uglavnom kupuju više srcem a manje razumom. Ako stvarno nisi ljubitelj old-timera možda bi bilo bolje da preskočiš ovaj motor da se ne bi kasnije razočarao jer ne vuče, ne koči,...ne obara se kao novi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...