Marphi 1138 Napisano Septembar 12, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima ljudi dobre volje koji imaju krvnu grupu B i da hoce da daju krv mom dobrom drugaru koji je tesko oboleo?On lezi u bolnici u Bg-u i davanje krvi je u bg-u,ako neko moze da pomogne,nek mi se javi...Posto su potrebni leukociti,ulogu ne igra ni jedna druga krvna grupa....ako mozete da date krv javite mi se pa cu vas broj proslediti njegovoj zeni koja ce vas detaljnije informisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam iz Beograda..nema problema :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam iz Beograda..nema problema..ali nisam :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 13, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Marphi, ako je ikako moguća neka razmena između klinika, obzirom da smo moji klinci i ja iz Kragujevca, a i što se tiče krivnih grupa, obzirom da jedan sin ima moju krvnu grupu O+, a drugi ženinu A+, vrlo rado ćemo pomoći, obzirom da smo sva trojica dobrovoljni davaoci krvi. Ovim apelujem na braću bajkere da Marphijevom drugaru izadju u susret i pomognu, u pitanju je ljudski život i sudbina njegove porodice! Pokažimo da se razlikujemo od ostalih po solidarnosti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 13, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost javila mi je drugarova zena da je jedina opcija davanje krvi u Bg-u i da je B krvna grupa posto su potrebni leukociti iz krvi...za sad hvala svima koji su zeleli i koji ce pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam B+ ... Izvini sto kasnim, tek sam sad video temu. Radim veceras tako da sutra popodne mogu da odem do Sv. Save i da dam krv. Da li je to samo davanje krvi ili ono kad coveka razapnu kao Isusa i tako sat i po vremena. Ne znam koliko sam puta dao krv do sada ali ne volim kad me razapinju. Ali ako treba istrpecu jos koji put. Moj tel je 065 531 48 42 Podrzavam temu i apelujem na clanove koji su u mogucnosti, da se pridruze akciji. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 13, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledio sam broj moba njegovoj zeni,javice ti se da te informise na koji br da se pozoves i ostalo...pozdrav i hvala u moje i drugarovo ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 14, 2014 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marphi , Kontakt uspostavljen, sve dogovoreno. Izgleda da se ova nasa zajednica malo promenila od pre nekoliko godina :-( Da li smo ranije bili humaniji ili sta je u pitanju ne znam ali kada su ovakve teme bile 2007, 8,9... bilo je mnogo vise odgovora i ucesnika... Voleo bih da gresim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 14, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu,hvala tebi sto si pomogao...Ja sam se osetio mnogo lose sto ne mogu drugaru da pomognem tako sto cu da dam krv,posto sam A krvna grupa,pa sam pokusao da mu ovako pomognem...Nadam se da ce na kraju sve to izaci na dobro...Hvala i tebi i svim ostalim dobrim ljudima koji su se ponudili i koji su pomogli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 9, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa porodicom drugara za koga smo skupljali krv i dobio informaciju da mu zdravlje ide ka boljem ali da je i dalje na terapiji....Jos jednom hvala dobrim ljudima koji su pomogli na bilo koji nacin! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...