AcaNSR 0 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Honda NSR 125R Prijavi odgovor kao problematičan E ovako imao sam nesrecu pre mesec dana pao sam sa motora i polomio prednju masku i far u pitanju je Honda NSR125r. Plastiku sam nasao drugu ali far nisam, e sad dali ima neko ko pravi staklo za far posto ja imam sve osim stakla ili da to neko pravi od plastike ako ima neko da pravi to ili poznaje nekog ko pravi nek se javi Ili ako neko ima ceo far da proda jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je potrebno da se pravi od stakla, to zaboravi, tehnologija i tehnika za to je u rangu fabrike. Verovatno neko moze da ti napravi od pleksija to staklo fara, ima i tema kako su kolege to sami radili kad su menjali svetlosnu grupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 9, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupis dva top sa sucivom i naprvis nosace i lepu maskicu oko njih, i izgledace mocnije nego bilo koja fabricka. Kao Yamaha R1 spreda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 9, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Imas po ebay toga za male pare, ne isplati ti se cimati se za tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 12, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan za nsr sa mackastim farom na ebay je cena preko 200e ili ga nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja farove u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovaj oglas: http://www.moto-berza.com/polovni-motori/honda-nsr-125-r---1998god--oglas-18658/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...