brkicNS 139 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju... Provozao sam ga pre neki dan, prede kao macka, juri kao gepard... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Korejac je dobar, samo ja vozim drugi tip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ponovo aktuelan za prodaju. Kilometraza je sada 9.900km. Stanje identicno kao pre. Registrovan do 01.10.2017. Promenjena sajla kvacila pre 2 meseca. Na poklon filter ulja i ulje za mali servis. Zamena moguca iskljucivo za Kawasaki KLE od 2005.god pa na vise. Cena: 2100eu 062250999 Minja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 29, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da on ovako lep,nije prodat toliko dugo.Ili je neko kupio pa sad prodaje...neeje mi jasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 29, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ni bio u oglasima... U jednom trenutku je brat odustao od prodaje, ali se sada zapalio za KLE-a pa hoce opet da ga proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...