pavle123 0 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da mi kaze sta o ovom motoru? Ima li nekih losih strana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGuzzi Nevada 750 je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorevija.com.hr/test/Moto_guzzi_nevada_classic_750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hvala...ovo sam vec citao. samo sto je ovaj sto ja gledam iz 98godine... treba mi neko sto ga je vozio. Nisam ga nikad vidio uzivo, a i zanima me da li je mali,visok sam 193cm, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 820 Napisano Avgust 30, 2014 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima(o) ga je član foruma Džolaja. Možeš ga ovih dana na forumu naći kako sređuje naku staru Hondu. Potraži ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...