Jump to content

Moto Zajednica

MK "Salines" Tuzla 12,13,14. Septembar 2014 (3 dana)

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Dobro dosli. :zdravo:

salines-panonika-flayer2.jpg

salines-panonika-flayer2.jpg

Program susreta

Petak

12:00 - Otvaranje kampa i docek gostiju (ZA BAJKERE ULAZ BESPLATAN SVA 3 DANA)

(INFO štand na sluzbenom ulazu Panonike, flejeri sa programom i informacijama o smještaju i brojevima tel, organizovana pratnja gostiju do željenog smještaja, naljepnice za bajkere koji ce koristiti kamp na Panonici)

12:00 - 19:00 - Docek gostiju; slobodne aktivnosti; druženje s gostima; sexi bike wash; kupanje na jezerima

19:00 - 23:00 - Početak muzičkog programa uz lokalne predgrupe, i odlicnu grupu Gnijev Anđela i GO GO Dance

23:00 - 01:00 - Grupa večeri << EROGENE ZONE >>

01:00 - 03:00 - Završna lokalna grupa

Subota:

09:00 - Skupljanje u kampu uz jutarnju kaficu

10:00 - 12:00 - Izlet vožnja i besplatan doručak za bajkere

12:00 - 15:00 - Povratak u kamp; slobodne aktivnosti; druženje s gostima; sexi bike wash; kupanje na jezerima

15:00 - 16:30 - Ručak u kampu

17:00- 18:00 - Defile kroz grad

18:00 - 20:00 - Bajkerske Igre (povlačenje konopca, bacanje gume, trke preplivavanja jezera, natjecanje "mokre majice"itd)

20:00 - 22:30 - Početak muzičkog programa uz lokalne predgrupe

22:30 - 23:00 - Podjela zahvalnica Moto Klubovima

23:00 - 01:00 - Grupa večeri << DIVLJE JAGODE >>

01:00 - 03:00 - Završna lokalna grupa

Nedelja

08:00 - Jutarnja kafica i ispraćaj gostiju

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: honda vfr 750, yamaha virago 750

Poz

Razmisljam da idem sa dva-tri drugara. Jel neko vec isao za tuzlu, kakav je provod, put, drustvo,...idemo iz beograda. Deluje obecavajuce...

Poz svima

Provod ti niko nece uciniti dobrim ( niko te nece zabavljati ) ako ga sam sebi ili sa drustvom ne napravis, a Program imas na plakatu. :moto3: Inace Tuzla kao grad ima sta da ti pokaze i pruzi, a narocito lokacija na kojoj se odrzava Moto susret. Sta ces bolje od plaze u Centru grada kao na moru i slane ( kao morske ) vode za kupanje uz sve pratece ugostiteljske i komumalne objekte. ;) Ujedno Domacini ( MK Salines ) su izvrsni momci spremni da pomognu i ucine u svakom pogledu. :takoje: Mozda je ovo sve sto pisem subjektivno sto je Tuzla moj rodni grad i u toj ekipi motorista ima i mojih starih drugara, a na kraju cu i ja tamo biti ( Boze zdravlja ), pa vam koji dodjete sa "strane" mogu pomoci u laksem snalazenju za bilo sta u gradu i kod ljudi. :zdravo: Inace jos jedna bitna stvar je sto je Direktor kompleksa Slanog jezera ( Maid Porobic ) na kojem se odrzava Moto skup stari motorista i DJej ( moj veliki prijatelj ) tako da zna i razumije sve potrebe i navike motorista. :moto3:

Dobro dosli! :zdravo:

Bio na Moto skupu ( zao mi je sto nisam otisao u petak popodne ), ali dovoljno je bilo i u subotu sa starim drustvom na ( po meni ) trenutno najljeposoj lokaciji ove godine. Sareno vrijeme je ucinilo svoje da nedodje mnogo vise motorista, posto je kisa padala u petak popodne ( zato nisam isao u petak,a malo je falilo da ne odem i u subotu ) i u suboru,ali ko po voznom redu u isto vrijeme i u trajanju od 20-tetak minuta. :D Najvece zadovoljstvo mi je bilo sto sam poslije 25 godina sreo na Moto skupu u Tuzli mog komsiju "starog Tuzlanskog bajkera" koji je dosao iz Nasica gdje sad zivi. :aha: Posto sam skoro svo vrijeme proveo sa drustvom na prelijepoj terasi restorana iznad slanog jezera nisam bas napravio puno fotki,a iste su napravljene telefonom,pa nisu nekog kvaliteta. :neznam:

dsc03140.jpg

dsc03146.jpg

dsc03148.jpg

dsc03150.jpg

dsc03151.jpg

dsc03152.jpg

dsc03155.jpg

dsc03157.jpg

dsc03160.jpg

dsc03165.jpg

dsc03166.jpg

dsc03167.jpg

dsc03175.jpg

dsc03181.jpg

dsc03182.jpg

Jedan od dva Harleja koji jedini nisu mogli upaliti u nedelju ujutro poslije subotnje kise. ::)

dsc03188.jpg

• Podržavam 1

• stranac, 138 postova
  • Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50

Evo da I ja prenesem svoje utiske I pohvale za organizaciju,Nalbolji skup I lokacija gde sam bio na ovim prostorima.Lokacija prelepa, u gradu a na jezeru,savrsena organiacija,gostoprimstvo retko kad vidjeno.Uopste Ljudi su izvanredni..A za momke iz Salinasa pre svega ogromna zahvalnost za sve sto su ucinili za mene,setice se oni koji trebaju,posto sam jedini bio dosao iz Makedonije.Da znaju da sam se vratio u komadu i bez problema, uprkos kisi koja me je pratila ceo dan do MK.Ali navikao sam posto sam po kisi I otisao do Tuzle.Sve u svemu,ja sam se prelepo proveo,uprkos kisi I nezgodi pri odlasku,sve su ti divni ljudi I atmosfera nadmasili. jos jednom HVALA Salinasima,na svemu.A,da I moje magare me verno sluzilo,ni da stucne po onoj vodurini, od 1200km 1000 je bilo kisa,od kojih bar 500 po pravom plusku.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja