Brka 2 Napisano April 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam izasao iz skole i resio da odem do Bele Crkve i zavrsim to sto je trebalo. Evo, konacno sam zavrsio servis na mom motoru i mislio sam da je to sve ali mi je rekao da su mi plocice pri kraju tako da moram da se otvorim i za to :cry: mada sa druge strane kod mene imaju mozda 16000km tako da stvarno nema razloga da se zalim. Evo kako je to izgledalo: Skidanje prednjeg tocka, viljuske, volana i svega ostalog da bi dosli do lezaja: Rad sa ubedjivacem (cekic, nista bez njega) Stelovanje ventila: Zamena ulja: Namestanje zadnje kocnice: Sipanje novog ulja (RS Castrol, sintetika) i gotovo: U putu sam prosao kako-tako, nije bilo kise ali je bio je malo jaci vetar kad sam odlazio koji je bas smetao jer nije moglo da se vozi brze od 100 a kad sam se vracao vec se malo smirio pa je moglo malo brze da se vozi. Sve u svemu lepa turica od 250km. Nesto toltano nevezano za motore i ovu temu ali prvi put u zivotu sam video ovako nesto pa reko da psotavim: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...