u2020bullet 122 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je ujak doneo opremu za razvijanje fotografija, medjutim nemam opremu za razvijanje negativa. Dozu sam nasao gde kupiti (polovnu), hemikalije nemam blage gde cu tako da ako to znate mozete i to spomenuti. Trenutno me najvise brine tamna vreca posto nemam apsolutno mracnu prostoriju za prebacivanje filma iz kucista u dozu. Da li mozda znate gde se tako nesto moze nabaviti? Pregledao sam i kupindo i kupujem prodajem. EDIT: Prekopao sve sto sam mogao naci na netu kod nas i u hrvatskoj (njuskalo.hr) medjutim nigde nema pa sam nasao ovo na amazonu: http://www.amazon.com/Adorama-Small-Changing-16x17-Loading/dp/B00009R6PX/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1408638130&sr=8-4&keywords=Changing+bag Jel zna neko koliko otprilike treba vremena da to stigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 21, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ugasi svetlo u sobi i pokri se jorganom! Pa neces bas svaki dan razvijati filmove BTW - imam kompletnu fotolaboratoriju, ako je neko zainteresovan. Dozne sa kalemom ili trakom, tacne, stipaljke, aparat za povecavanje, lupu za izostravanje, crveno svetlo itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 21, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo meni ovaj naslov zvuci kao da je nekoga ubio 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde oni jos uvek imaju opremu za analognu fotografiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko: Pa postavite to na Kupindo, cini mi se da to tamo ide. @Gagi-Racer: Haha, sad kad malo bolje pogledam stvarno deluje tako @Marko07: Sto je najgore znam za taj sajt ali sam ga skroz zaboravio, hvala na podsetniku Sad cu proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 22, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan a ona filmska klasika? umotash u tepih :lol: sry za off 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...