Dane Deda 2713 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zazmuri i kupi onaj motor na kojem mozes udobno i bezbedno da sedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Avgust 27, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da si procitao nije tacno . Sedista enduro motora su ti u nekom rasponu 80-90cm dok krosevi mogu da idu i do 93-94cm. Da je tvoje sediste 110 cm ti bi trebao da imas 230 cm da bi mogao da ga vozis. Moram izmeriti. Motor je stvarno lepo izdignut i dobro mi lezi, ali polako mi postaje dosadan sa 320 kubika. Zazmuri i kupi onaj motor na kojem mozes da udobno i bezbedno da sedis. Svi mi se svidjaju, ali treba izabrati jedan od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N76 2 Napisano Avgust 28, 2014 U prolazu, 56 postova Motocikl: SPT 350 Prijavi odgovor kao problematičan Strahinja, kolega po motoru, takođe vozim SPT-a i razumem te. Ovo naše vozilo je zaista veliko ali mu fali snage i brzine. Pored svog motora sam probao KLE-a i imao sam utisak da vozim manji motor, slično je bilo i sa DR 650. Malo sam se provozao i na Varaderu 1000 i taj motor mi je bio sasvim odgovarajuće veličine. Srećno sa potragom i odlukom. Predpostavljam da si koristio http://cycle-ergo.com/ Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Visina sedista 1100mm? Jel si ti siguran u to? Bio si u pravu. Visina je oko 850 mm. U upustvu pise da je visina 1100 mm. Kako lazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 4 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Strahinja, kolega po motoru, takođe vozim SPT-a i razumem te. Ovo naše vozilo je zaista veliko ali mu fali snage i brzine. Pored svog motora sam probao KLE-a i imao sam utisak da vozim manji motor, slično je bilo i sa DR 650. Malo sam se provozao i na Varaderu 1000 i taj motor mi je bio sasvim odgovarajuće veličine. Srećno sa potragom i odlukom. Predpostavljam da si koristio http://cycle-ergo.com/ Pozdrav.. Za pocetnike je odlican motor, ali posle dve sezone mi treba nesto jace. Sa njim sam najvise presao 70 km u cugu i dobro se pokazao (osim sto mu je falillo snage i brzine), ali nisu me bolela ledja i zadnjica. Naravno koristio sam taj sajt. Pozdrav i tebi. Mislim da sam skratio spisak na Kawasaki Z750 i Versys, Hornet i Suzuki gsr. Niko da mi kaze kakva je Yamaha XJ6N? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BioSQUAD 40 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 18 postova Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem ti Z750. Visok sam 188 i tezak oko 115... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bking 1300 jedino ili eventualno x11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Maj 13, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam o ovom motoru: KLIK deluje mi da je mala/niska cena za to godiste. jel moguce da ima neka greska na tom modelu ili sam ja utripovao? i zanima me jel bitno kod motora koliko cilindara ima? cuo sam samo da kazu "4-takta samo uzimaj, 2-takta ne uzimaj". jel bitno i dal je 2 ili 4 cilindra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2254 Napisano Maj 19, 2017 Mr., 578 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju 2 ili 4 takta i 2 ili 4 cilindra su babe i zabe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...