abarth 175 Napisano Jul 9, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja idemo u subotu, doduše sa malo lakšim mašinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 22, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam treba dooobar vodić po Fruškoj gori ? http://www.youtube.com/watch?v=AhvRfcMHGLc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na početku je iza manastira Jazak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 23, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 23, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu, brutalno.... Ali sam se umorio dok sam gledao snimak.... Mogu da zamislim kako se lepo klopa i spava posle ovakve avanture... Nego, zasto mi se cini da neki nemaju offroad gume ? Nego kao neka kombinacija asfalt-offroad, ako dobro vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ! Javi ovde kad budete išli sledeći put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti skoro kakve voznje? Ja bih mogao u nedelju malo u neki djir preko padina FG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 7, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju nece, ali ja sam tu pa mozemo kad god. Pogotovo sto sledece nedeje ne radim pa mozemo i radni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 8, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim jos sledece nedelje pa sam onda na godisnjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Racer330 0 Napisano Avgust 8, 2015 U prolazu, 9 postova Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Poz drustvo, ovde sam relativno nov pa ako imate mesta za jos jednog za voznju po FG javite ja sam uvek voaljan...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo u nedelju neku vožnju...? Ili od nedelje jedan dan, ja sam na godišnjem pa mi je svejedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 28, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo u nedelju neku vožnju...? Ili od nedelje jedan dan, ja sam na godišnjem pa mi je svejedno... Ja се у понедељак враћам се пута па се договарамо, и ја сам на год.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Avgust 28, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze nedelja, ajmo raja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ocemo li sutra? ja sam na poslu do nekih 2 pa vam se mogu pridruziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Treba nam neko od staresina koji znaju puteve na FG. Slobodan ili Bane ali se niko od njih dvojice ne javlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Može posle 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ipak nesto iskrslo pa ne mogu ici sutra na FG...jedino od nedelje da se skontamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce ovaj vikend konacno pasti ta dugo ocekivana voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Hi hi sad me nasmeja lepo, em nema staresina, em mene i Baneta zajedno. Pa ja ne znam FG ni kolko je on zaboravio. Al sto znam da nadjem ranu u sumi to je cudo, prosli vikend sam imao sat i po slobodno pa sam otisao malo da probam E07 po blatu. Za voznje ne treba niko ko poznaje ili zna ili sta, samo otvoris mapu na http://fruskac.net/rs/mapa. Onda google maps, zoomiras prilicno da krene da prikazuje staze (ovo je ona od kraja sezone prosle godine sto je staza samo na googlu ) i samo spojis staze koje ona prikazuje do tog mesta Treba nam neko od staresina koji znaju puteve na FG. Slobodan ili Bane ali se niko od njih dvojice ne javlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 31, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neko slobodan preko nedelje da idemo malo da vozimo? Ja sam jos ovu nedelju na godisnjem pa da iskoristim priliku i vreme da barem jednom ove godine provozam FG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi ne stajte mi na muku. Registracija istekla, zadnja guma jos nije montirana. Cekam platu sad u petak da sve to regulisem pa pravac u brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја јуче дођох из ХН...могли би преко недеље један дан... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 1, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks i ostali, da li odgovara petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 1, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja rdnim danima nikako ne mogu , jedino subota ili nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...