acim 765 Napisano Avgust 13, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/manufacturer/suzuki/2015-suzuki-gsx-s1000-spied.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 13, 2014 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ovo novi cb1000r? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Liče bruka, ali honda ima zadnju mono viljušku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i kod nas http://www.polovniautomobili.com/oglas5144708/suzuki_gsr_1000l2_virus/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 14, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Copy/paste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i kod nas http://www.polovniau...r_1000l2_virus/ Dva razlicita motora. Virus je naked verzija GSX-R 1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A ne mogu pa da ne obratim pažnju na taj oglas da neko prodaje motor 2013. praktično nov za 3.800 evra. Verovatno možeš kafu da skuvaš na njemu koliko je vruć. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 14, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Liče bruka, ali honda ima zadnju mono viljušku. Ima fino ogibljenje i kočnice, bar ovaj prototip. Pominje se i mogućnost da će imati i traction control, a ABS opcija bi svakako morala da postoji. Ali ponovo je u pitanju motor pravljen za japance, kratak, malo prostora za suvozača pa samim time malo prostora i za dobar držač bočnih kofera Baš kao i Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 14, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa da prokomentarisem i ovde: Kawasaki z1000+cb1000. Neoriginalno i bezveze. Njah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Avgust 14, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Sve gadnije od gadnijeg... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 14, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se, na primer, ovo dopada. Od Suzukija smo uvek dobijali manje-vise klasicne nakede, ovo sada je malo savremenije, "ostrije". Tacno je da podseca na Z1000, ali sta da se radi, ne mogu oni nesto novo i revolucionarno da izmisle u pogledu dizajna. Ovo je nekako najuniverzalnije za siroke mase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 14, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Virus ima mrak dojam. .... a i nije ni skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 14, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Liče bruka, ali honda ima zadnju mono viljušku. Ima fino ogibljenje i kočnice, bar ovaj prototip. Pominje se i mogućnost da će imati i traction control, a ABS opcija bi svakako morala da postoji. Ali ponovo je u pitanju motor pravljen za japance, kratak, malo prostora za suvozača pa samim time malo prostora i za dobar držač bočnih kofera Baš kao i Honda Ček bre, ne razumem! Jel sam ja pogrešio podforum ili bi ti od nejkeda da praviš turing motor? Pa šta ako nema prostora za suvozača i mesta za bočne kofere? Onome ko kupuje ovakav motor to sigurno i nije cilj. Ovo je za vožnju po gradu, prtljag je po džepovima a suvozač(ica) ide do kafića. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 15, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti kupuješ za svaku namenu po jedan motor? Gde staviti kišno odelo, recimo? U ranac? Recimo BMW R1200R i K1300R imaju nosače bočnih kofera, a naked motori su. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 15, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ipak mnogo blize Streetfighter stilu i daleko od pravog Nakeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 15, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 16, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ti kupuješ za svaku namenu po jedan motor? Gde staviti kišno odelo, recimo? U ranac? Recimo BMW R1200R i K1300R imaju nosače bočnih kofera, a naked motori su. Slažem se da ne ali ovaj model posebno je realno moderni kafe rejser. Zna se koji ljudi su ciljna grupa i šta je poenta ovog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Страхињића Бана? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 16, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa manje više da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posmatrao ovaj motor u kontekstu izbora moje nove mašine, verovatno si već video temu o K1300R, a potpuno se slažem sa vama da je ovaj motor samo za Silikonsku dolinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pre svega R motor za one koji nece da se '' grbave '' na autenticnim R-ovima...znaci sve je tu i snaga i brzina samo je polozaj udobniji.Recimo ja bi uvek pre kupio njega nego grbavog....mada realno grbavi je bolji za stazu ....ali koliko onih koji voze R-ove realno ode na stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni Strahinjic Ban, kakvi bakraci. Ja sam prosao pola Juge sa samo tank torbom na tanku. Mrvicu smarucka po krivinama, ali daleeeko manje od 3 kofera pozadi. Edit: A u slucaju da gospodza putuje iza, onda je tank torbu potrebno odsarafiti na duplu visinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ал' је ружан за све паре... Сад се ваљда труде ко ће ружнији мотор да направи?! 'ебеш мотор коме је дупе вишље од главе... А јадна сувозачица седи на оном кур*ићу од тзв задњег седишта и бори се јадна за живот... Ово је наравно моје субјективно мишљење. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 19, 2014 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da su svi isti, ali meni su svi prelepi. Ja sam se sa mojom gospođom (dok još nije bila gospođa) izgrbavio na R-u, putovali smo do Grčke na more, do Beča, do Brna... Već više od godinu dana se razmišljam da nešto promenim na udobnije, ali kako volim sportski izgled Z mi je bio prvi izbor. Koferi i bisage bi bili ssastavni deo ovakvog motora kada je reč o putovanjima. Sada, uz ova četiri modela, praktično koji god da mi date, biću zadovoljan. Makar za probu. Da li neko ima da mi da krug? Može menjaža na sat vremena, neko sedne na mog Gixxer-a, a ja na neki Z ili CB ili ovaj GSX-S, sve jedno, odemo do neke kavane u okolini grada i popijemo/pojedemo štogod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 19, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Na bazi ovog naked-a napraviše i F verziju, koja se meni više dopada i od naked verzije i od R verzije jer je najupotrebljivija, a odlično izgleda ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...