Alekre 13484 Napisano Avgust 13, 2014 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Polovinom septembra planiram jedan vikend u Temisvaru. Krenuo bih u petak, eventualno subota i u nedelju uvece krenuo kuci. Ruta nije problem, to je samo 180km imam i navi. Sta me interesuje? Sta posetiti i obici? Za Julijus trzni centar vec znam i jednu radnju moto opreme. Koje su atraktivne lokacije u gradu? U kom hotelu prenociti? Ovo mi je najbitnija stavka pre svega jer ne bih da ostavljam motor negde na ulici bez obzira sto imam cime da ga zakljucam. Idem sa devojkom, svakako cu zakaciti sva tri kofera i tank torbu tako da postoji opcija i da se sopinguju neke stvari. Ako jos neko zeli da ide, voljni smo da se dogovorimo i organizujemo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 13, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio tamo pre neka 2 meseca..što se tiče obilazaka, nismo puno nešto obišli, samo uže jezgro grada...tad je bio dosta raskopan, ne znam jel i dalje..Oko znamenitosti ne mogu puno pomoći, ali oko hotela imam predlog..Euro Hotel,3*, u centru je,iGO ga našao iz prve..cena prenoćišta za nas dvoje je nekih 35e čini mi se, sve odradili preko booking.com.Soba čista, ima sve što treba, hotel takođe.Po meni idealan za par dana.E da, imali smo i sasvim solidan doručak uz prenoćište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...