Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem Golf 2

Recommended Posts

• Drug član, 1075 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Ujak hoce da ovih dana pazari nekog Golfa, p aak ono neko ima po razumnoj ceni (do nekih 700€) neka pounudi brzo.

Uslovi su da nije TRUO , pozeljno je da je dizel i da je registrovan, i da nije predaleko od Šapca, Beograda..

Da ne bude zabune, ni ja ovo nebih vozio, ali to je čovek od 50ak godina, živi na selu, a za ove pare i da nije truo, teško da šta ima bolje.

Ponude ovde, na pp ili na 064/2-000-155

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1710 postova

Mali savet, dizela drugar vec 7 meseci vozi iskljucivo na zejtin, odnosno na 50 l zejtina ide ona mala bocica dvotaktola ali i ne sipa svaki put. Mora se na bospumpi prestelovati predpaljenje i pozeljno je da filter vazduha bude malo protocniji. Potrosnja u gram ista kao sa evrodizelom, navoza se covek tako, kupuje na akcijama po 90-tak din.

• Podržavam 1

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

ja znam da su koristili zejtin-ulje iskorisceno,iz restorana,hotela,brze hrane.ono sto ide u friteze,jer tu se dnevno velike kolicine ulja bacaju,a ovako bude proterano kroz auspuh,dzabaka

• Drug član, 2777 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Tačno tako.

Najveći je problem što zejtin mora da bude iskorišćen, što traži filtriranje. A najjednostavnije (čitaj najjeftinije) je taloženjem.

A to traži vreme. :)

Mada su ljudi pravili sisteme za filtriranje. Čak nekad samo procede, ali onda se rizikuje začepljenje filtera ili šteta na bosch pumpi.

A kupiš ga za ništa! :D Negde bi ti platili da ga odneseš iz restorana...

EDIT:

OT: ima preko puta moje kancelarije lik koji prodaje golfofe, nemam pojma ko je, ali cesto ih menja i valjda od toga živi. E sad, mene to nikad nije zanimalo, pa nisam zagledao. Ne znam da li ih stavlja uopšte po oglasima. Ali upadaju mi u oko. Eno jedna dvojka i trojka parkirane upravo.

Ako želiš broj, odoh da pročitam.

EDIT 2:

0641674022

Crvana 3 vrata 1990, ne videh da li je dizel. Piše odličan, ali moje oči se baš ne slažu, ali OK.

Krenuo dole na rubovima vrata...

Ali ako ti je interesantno, nazovi, ne košta mnogo.

• Drug član, 1710 postova

Ulja iz friteze se moraju prvo iskuvati da ispari voda pa onda filtriranje ili talozenje, ali i zejtin iz radnje je dobra usteda. On zbog posla bas dosta vozi tog golfa i da, potseca na fritezu kad prodje...:-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja