FatBastard 0 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Poslednji dan na moru uletoh u rupu i ostadoh bez četiri žice na zadnjem točku... Sve ostale popustile odmah, dotegao ih, i dotezao ih ceo put od Ade Bojane do Beograda, vozio kao po jajima, uz konstantno stajanje svih ostalih učesnika u saobraćaju da me ljubazno obaveste da mi zadnji točak ima ozbiljan hod u stranu. Sva sreća pa mi ženka ima 47kg, inače bi je poslao na voz. U odnosu na dolazak (7h), u povratku smo vozili 12h! Naravno da mora da se kupi ceo set (13000rsd) u Plattneru, za moju ljubimicu XVS650A. Ima li neko ideju kod koga bih mogao da odvezem motor a da možda ima neke žice raspareno da mi zakrpi za ovu sezonu? Naručio komplet za 50$, nove, al će mi propasti ostatak sezone dok stignu, a odvozah samo 7000km... Svaki savet dobrodošao! Uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SchnitzelWagooon 10 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Suzuki DR 650 RSE '95 Prijavi odgovor kao problematičan Peter Pan, iz Temerina. Evo ti broj pa vidi sta on kaze. 0637005145 Inace, covek je sa foruma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Avgust 4, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu žičanu felnu, mislim da je baš yamahina, udarena pa samo stoji kao ukras u radionici. Nije mi nikakav problem da skinem 4 žbice ako ti odgovaraju po dimenzijama. Dakle: premeri, javi, pa ako odgovaraju - dodji da preuzmeš. Poklanjam, ne prodajem. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Avgust 5, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Možda meni bilo lakše da izmerim, pe evo: dužina dužih 160mm, kraćih 145 (mereno do zakrivljenja), debljina 4mm. Ako paše, javljaj da skidam sa felne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FatBastard 0 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Možda meni bilo lakše da izmerim, pe evo: dužina dužih 160mm, kraćih 145 (mereno do zakrivljenja), debljina 4mm. Ako paše, javljaj da skidam sa felne. Hvala puno, cenim kolegijalnost, međutim, nisu te dimenzije... Hvala još jednom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...