motoras 195 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc danas smo ja i drug isli po novom sadu i trazili mali motor deci onaj od pedeset kubika dvotaktni drug hoce da sinu od pet godina kupi za rodjendan taj mali motor i nismo nasli nigde a zvali smo u novi pazar beograd pozarevac sabac i ti su svi te firme pozatvarali pa ako znate gde ima da se kupi recite i ako imate brojeve telefona ostavite.Ako nisam na dobrom mestu temu otvorio vi je premestite ,u napred hvala ako imate kakvu informaciju o mtim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Februar 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Pancevu, no neznam broj i u Debeljaci i takodje naznam broj... Al sam od pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Subotom na Bubanj Potoku ima tih motorica na pocetku drugog parkinga. Cini mi se da sam cuo cenu oko 200 E. Cini mi se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima moj komsija polovan,prosle godine ga kupio,ispravan je,neki mali r motoric mislim da trazi 100 evrica pa ako te zanima pusti mi pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima u novom sadu u yamaha rodicu u partizanskoj a video sam i u nekoj menjacnic drze i preko puta elektro skole u futoskoj ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako ima na buvljaku na bubanj potoku i kros i r motoriza cena je od 200e pa na gore.video sam pre neki dan ima i u obrenovcu u nekoj radnji r motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo drug je nasao novog po ceni od 160e samo nije zelen evo kako izgleda pa smo ga zato prepravili u kawasaki evo kako sada izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko pravi Kawasaki,sad moze da se dernja po kraju"Ko ima vaki Kawasaki".... ........ ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...