Endurac 962 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 500 kinti, 300 ML, rok upotrebe do 2017. W5 Kettenreiniger. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, aj rezervisi za sutra. Ne mogu da ti posaljem PM, ajd pusti mi tel pa da se cujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 26, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, aj rezervisi za sutra. Ne mogu da ti posaljem PM, ajd pusti mi tel pa da se cujemo. Matori ceka te 1 kom., kad god;) Imam 6 komata, sebi ostavljam 3, tako da ostaju jos dva. Ja sam bas zadovoljan kako rade, a plasim se da neko od zena u kuci ne utripuje da je dezodorans... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se javljam za jedan ali imam isti problem jer ne mogu da ti posaljem PM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jul 27, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i ja taj jedan koji je ostao. Kad ti proradi PM saljem podatke za isporuku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreto, poslacu vam porukicu..nem pojma sta se desava sa PM.. marcello.photo@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...