pit 237 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dilema je koju ima moj drugar.......ponesen enduro voznjama kupio bi jedan od ova dva motora .Ja probao oba ali po asfaltu i jedini moj subjektivni utisak da mi je Transalp za nijansu laksi za po garadu. E sad drugar bi eventualni motor koristio i po zahtevnim terenima s obzirom da vozimo kroserice imamo iskustava solidnog ali sa lakim motorima.....pitanje kljucno je ko je bolji na teskom terenu Afrika ili Transalp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jul 23, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Auuu prijatelju otvorio si pandorinu kutiji Zurka u najavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jul 23, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni isti djavo. Vozio I jedan I drugi, I neku ogromnu razliku nisam osetio. Ok su oba, zavrsice posao, a tih par kilograma I konja razlike po meni ne trebaju da budu presudni faktori . Onaj koji bude u boljem stanju neka bude njegov izbor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Jul 23, 2014 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Neka kupi ono sto se njemu vise svidja. End of Story... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 23, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Auuu prijatelju otvorio si pandorinu kutiji Zurka u najavi E da zamolio bih da ne bude preupucavanja nego samo iskreno misljenje onih koji su vozili ili probali oba motora po terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Jul 23, 2014 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako detaljno pogledaš ta dva motora jedan zaključak se nameće -Africa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 23, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dilema je koju ima moj drugar.......ponesen enduro voznjama kupio bi jedan od ova dva motora .Ja probao oba ali po asfaltu i jedini moj subjektivni utisak da mi je Transalp za nijansu laksi za po garadu. E sad drugar bi eventualni motor koristio i po zahtevnim terenima s obzirom da vozimo kroserice imamo iskustava solidnog ali sa lakim motorima.....pitanje kljucno je ko je bolji na teskom terenu Afrika ili Transalp. Na teškom terenu ključno je umeće vozača ... a gde prođe Afrika proći će i Transalp ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 24, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 1000000001 tema za ovu dilemu. Čitaj teme o ova 2 motora i dođi sam do zaključka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Jul 24, 2014 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dilema je koju ima moj drugar.......ponesen enduro voznjama kupio bi jedan od ova dva motora .Ja probao oba ali po asfaltu i jedini moj subjektivni utisak da mi je Transalp za nijansu laksi za po garadu. E sad drugar bi eventualni motor koristio i po zahtevnim terenima s obzirom da vozimo kroserice imamo iskustava solidnog ali sa lakim motorima.....pitanje kljucno je ko je bolji na teskom terenu Afrika ili Transalp. Na teškom terenu ključno je umeće vozača ... a gde prođe Afrika proći će i Transalp ... Tako je. Medjutim Afrika ima bolje ogibljenje (i to dosta bolje) od transalpa, tako da je ipak pogodnija za teren. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 24, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Dilema je koju ima moj drugar.......ponesen enduro voznjama kupio bi jedan od ova dva motora .Ja probao oba ali po asfaltu i jedini moj subjektivni utisak da mi je Transalp za nijansu laksi za po garadu. E sad drugar bi eventualni motor koristio i po zahtevnim terenima s obzirom da vozimo kroserice imamo iskustava solidnog ali sa lakim motorima.....pitanje kljucno je ko je bolji na teskom terenu Afrika ili Transalp. Na teškom terenu ključno je umeće vozača ... a gde prođe Afrika proći će i Transalp ... Tako je. Medjutim Afrika ima bolje ogibljenje (i to dosta bolje) od transalpa, tako da je ipak pogodnija za teren. AFRICA ako nista drugo bar ne razmisljas o kamenju koje leti ispod tockova i lupa po zastitnoj plastici i ne razmisljas oce li je probiti i napraviti neko s.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...