Borhez 85 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Suzuki Intruder/Boulevard 1800 ( M109R ) godiste:2006, prva registracija 2007 kilometraza:20.000km oprema:Suzuki kozne bisage sa nosacima, crash bar i nosac kofera, Coocase kofer, poklopac zadnjeg sedista, dodatna svetla stanje:motor je potuno ispravan, osim akumulatora nema drugih ulaganja, servis odradjen pre 5.000km Masina je od 1800ccm, 125ks pri 6.000obr i obrtni momenat 160Nm!!! pri 3.000obr. Motor vas prosto katapultira pri svakom jacem dodavanju gasa, radijalne kocnice preuzete sa R modela, udoban i za duze relacije. Moguca je zamena za skuter ili motor uz doplatu od minimum 3.000eu Cena 6.700eu Kontakt na 063/492-951, moze sms ili PP Ovo su malo starije slike, biće uskoro svežih 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan 315 kg ........pa jel uz njega idu i neki bocni pomocni tockici da se odrzi na mestu pred semaforom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 21, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa goldwing ima 360kg ako se ne varam Lep primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 21, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pomoćni točkovi?? Možda za nekog početnika, iole ozbiljnijem vozaču ne bi trebali sigurno Ja ga, sa svojih 80kg, vozim bez ikakvih problema. U prilogu je slika, 315kg tezak motor parkiram hodom unazad, nizbrdo...nista teze ni komplikovanije nego V strom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 21, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Velika težina ali je nisko sedište pa imaš dobar oslonac u nogama. Zlo i naopako kako ide ovaj motor. Obrtni moment takav da se vozi kao automatik a možeš i 4. da kreneš sa semafora bez problema 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan bas jako masivan motor .......muski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima taj i preko 350 kg ...ne sekirajte se , ali nisko teziste, ga drzi maltene uspravnim i bez vozaca.... Odlican motor , za dalje relacije (za vozaca).... za ceste krivine je bulja, ali ide uz povecanu opreznost, jer zadnji od sve snage koju isporucuje agregat , jako cesto proklizava. Svi padovi sa intrudera 1800 , za koje ja znam, su se desavali u krivini i zbog proklizavanja zadnjeg tocka. Zadnja guma ..skoro nova..... Kakve su mu plastike na rezervoaru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Ima taj i preko 350 kg ...ne sekirajte se , ali nisko teziste, ga drzi maltene uspravnim i bez vozaca.... Odlican motor , za dalje relacije (za vozaca).... za ceste krivine je bulja, ali ide uz povecanu opreznost, jer zadnji od sve snage koju isporucuje agregat , jako cesto proklizava. Svi padovi sa intrudera 1800 , za koje ja znam, su se desavali u krivini i zbog proklizavanja zadnjeg tocka. ------------------------------------------------------------ Nema losih motora, ima samo losih vozaca .....Moj prijatelj vec pet godina vozi ovaj motor i mogu ti reci da su retki oni koji su ga prestizali u krivinama ........toliko o filozofiji ??? Motor s kardanom se drukcije ponasa i to treba znati i koristiti ... Motor je perfektan i po izgledu i po karakteristikama ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima taj i preko 350 kg ...ne sekirajte se , ali nisko teziste, ga drzi maltene uspravnim i bez vozaca.... Odlican motor , za dalje relacije (za vozaca).... za ceste krivine je bulja, ali ide uz povecanu opreznost, jer zadnji od sve snage koju isporucuje agregat , jako cesto proklizava. Svi padovi sa intrudera 1800 , za koje ja znam, su se desavali u krivini i zbog proklizavanja zadnjeg tocka. ------------------------------------------------------------ Nema losih motora, ima samo losih vozaca .....Moj prijatelj vec pet godina vozi ovaj motor i mogu ti reci da su retki oni koji su ga prestizali u krivinama ........toliko o filozofiji ??? Motor s kardanom se drukcije ponasa i to treba znati i koristiti ... Motor je perfektan i po izgledu i po karakteristikama ! @Petartdm Prijatelju, necu decku da offujem temu , ali odgovaras mi o babama , a ja pricao o zabama , nek ti kaze decko , odakle mu ovaj Intruder.. @Borhez srecna prodaja...odlican motor ...pozdrav iz Smedereva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiv motor u svakom slucaju, e sad kome sta odgovara ili ne odgovara, to je druga prica.... Prodajem ga iz jednog jedinog razloga - od oktobra sam na duze vreme u instranstvu. @VladaSD Odakle mi Intruder? Kupio sam ga u Pančevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Jul 22, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan . stanje:motor je potuno ispravan, osim akumulatora nema drugih ulaganja, servis odradjen pre 5.000km . . Cena 6.700eu . To "osim akumulatora" ipak znači da nije potpuno ispravan. Da li to znači i da ne pali, ne može da se proba? Za nekog ko očekuje više od 6.000e od prodaje, trebalo bi da nije problem da uloži 50ak za nov accu. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti zainteresovan da probas ili pitas iz dosade? Motor je potuno ispravan i pali bez problema, isto tako se, uz polozen depozit, moze isprobati.Sam akumulator je malo oslabio i vrlo uskoro ce biti zamenjen ili ce se cena korigovati.Upravo registrujem motor, uradjen je crash bar sa dodatnim xenon socivom, nov kofer... Mirno spavaj i nista ne brini, biće sredjen i akumulator 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pod servisom podrazumevam ulje i filter ulja.Kupac dobija na poklon 0,7L Motul ulja koje je preostalo od zamene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiv motor u svakom slucaju, e sad kome sta odgovara ili ne odgovara, to je druga prica.... Prodajem ga iz jednog jedinog razloga - od oktobra sam na duze vreme u instranstvu. @VladaSD Odakle mi Intruder? Kupio sam ga u Pančevu Izvini , pogresno sam se izrazio..... mislio sam na ono, odakle ti to da ga kupis....zbog extra izgleda ili si studirao njegove performanse? Naravno , nema veze ovaj motor ima i jedno i drugo...... U svakom slucaju, imam iskustva i video sam taj motor na delu..... mogu da kazem da nema mnogo motora u toj klasi koji bi mogli da se porede sa njim..... Jos jednom ..... srecna prodaja, ovog lepotana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Puuu, kad bih bar imao za doplatu ne bih se razmisljao ni 3 sekunde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Jul 24, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kada već offujemo čoveku oglas, samo da vam prenesem moje impresije od pre neki dan. Pecam ja ribu na jezeru (bar pokušavam , i čujem zvuk, kao da sleće helikopter. Posle sam pošao da uzmem nešto iz auta, na parkingu, i ugledao ovog žućka: Minut kasnije sam ukapirao da je to taj helikopter Nisam čuo nikada brutalniji zvuk, ne smem ni da pomislim kako ga je voziti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Upravo registrovan, evo par "svežih" slika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 26, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljam gresku iz prvog posta. Kilometraza na satu je 30.000 a ne 20.000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Cena za keš 6.500 Mogućnost blage korekcije cene u slučaju kupovine bez opreme ( bisage, nosači i kofer ) Zamene za motore starije od 2005 god kao i zamene za kola me ne zanimaju. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Keš cena 6.400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Intruder je prodat kolegi sa foruma. U zamenu je stigla Kawa er6F koja ce uskoro biti na prodaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...