Jump to content

Moto Zajednica

Zurka Pancevo 23.02.2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

23.Je zurka u Pancevu , sinoc sam video Danijelu  Vuckovu sestru iz PA koja mi je potvrdila informaciju i rece mi da ove godine NEce biti  na starom mestu vetj u nekom klubu pored crkve zaboravio sam kako se zove  kasnije cu se cuti sa njom pa cu javiti.

Vidimo se ?!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

bio poslednjih par godina, bilo je dobro. Dolazim i sada najverovatnije. A gde je taj  Studentski dom?

• Ducatista, 2907 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

bio poslednjih par godina, bilo je dobro. Dolazim i sada najverovatnije. A gde je taj  Studentski dom?

Probaj vako

71148903nv0.png

Mozda je malo jasnije  ;) Naravno, sve pod uslovom da se stvarno desava u Studenskom  :-[

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

Ja sad dosao iz Panceva ali nisam bio na zurci!

Prosao sam pored tog mesta gde je bio skup i video da je bilo neko tesko sranje jer su bile dve marice i troje kola,i likove koji su sa prevrnutim ocima od alkohola bauljali po ulici ko zombiji. . .

Znali neko nesto vise o tome????

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .

Ja sam u nekih 9 sati prosao i vec se skupilo 40-setak motorista . .. u dva sata nocu sam prosao i bilo je svega i svacega!!!

Kako Yomane nisi cuo za to?

E ovako zuraka je pocela oko 20h i bilo je zadovoljavajuce ok bendovi ekipa zezanje sve, znaci nista spektakulano ali prihvatljivo.Shto se murije tice dosla je oko ponoci i bila je do pola jedan otisli su nesto pre mene a razlog njihovovog dolaska je ne prijavljeno dogadjanje koje su oni procenili kao lako incidentno  .Ekipa iz kojota , tip koji je drzao govor na pocetku neznam mu ime znam da vozi tdm a je sa njima razgovarao ,ukljucilose tu jos nekoliko ljudi i panduri su otisli.Dakle da rezimiram Zurka za malo jacu cetvorku (dosta losiji prostor,organizacija i ozvucenje nego lane) ekipa sarena ali ok pivo jeftino zene uzdrzane ::) i toje to ;):D

• Svrati ponekad, 430 postova

Toliko sam ocekivao od zurke idem kao i uvek, u Pancevu se slusa dobra muzuka.Naravno bluz ekstra onaj tip peva ekstra.Samo jedno mi nije jasno zar to mora toliko jako toliko glasno,pa bluz je umetnost to nije tehno ili ja to nerazumem dovoljno.Osecao sam se kao na svadbi kada puste zvuk do daske,do bola niko nikog necuje niko snikim neprica.Gomila ljudi napolju na ulici.Tako da sam proveo veci deo napolju,unutra mi je bilo neizdrzivo,bar meni.Steta a bilo je puno poznanika koje nisam video od prosle sezone.pricacemo nekom drugom prilikom.Ako su sve zurke sa tom jacinom  buke  onda nisam nista propustio

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Meni se svidelo kao i uvek ,u PA idem od njihove trece zuraje i mnogo mi je bolji ovaj prostor nego u onom memljivom podrumu hotela "TAMIS", Stigao sam sa moje crveno MZ magare oko 21h a otisao medju poslednjim oko 04h bendovi hmmm, ProRock tu i tamo dok onaj bucko bluzer 100% zadovoljio moj ukus za muzikom, eto provozao sam nekih lepih 200-250km po lepoj noci hehee, normalno do godine ponovo,

p.s. Pozdrav Gagiju i ostaloj ekipi iz benda BLUES DELIVERS!!!!! normalno i Atili ( malo brze da toci pivo hehehe) ;)

ja sam dosao kawom i sa tri ortakinje koje su po prvi put bile na ovakvom desavanju, odusevljene su , dolazice i ubuduce, neki forumasi su ih i upoznali. Kao i uvek dobra zurka, upoznao jos nekoliko zanimljivih likova, malo popio, slusao ok svirku, malo guzva, ali kada je dobro onda svako i dodje, zar ne? :). prostor mi je bolji nego onaj u hotelu, prosle godine, ajd i nekako, ali pretposle, prokisnjava, poplavljen wc... ovo mesto  prostranije, veliki sank... Cene "ulaza" i sve ostale za svaku pohvalu...

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Ja sad dosao iz Panceva ali nisam bio na zurci!

Prosao sam pored tog mesta gde je bio skup i video da je bilo neko tesko sranje jer su bile dve marice i troje kola,i likove koji su sa prevrnutim ocima od alkohola bauljali po ulici ko zombiji. . .

Znali neko nesto vise o tome????

Da li smo mi bili na istom mjestu ?  ;D

ja sam dosao kawom i sa tri ortakinje koje su po prvi put bile na ovakvom desavanju, odusevljene su , dolazice i ubuduce, neki forumasi su ih i upoznali. Kao i uvek dobra zurka, upoznao jos nekoliko zanimljivih likova, malo popio, slusao ok svirku, malo guzva, ali kada je dobro onda svako i dodje, zar ne? :). prostor mi je bolji nego onaj u hotelu, prosle godine, ajd i nekako, ali pretposle, prokisnjava, poplavljen wc... ovo mesto  prostranije, veliki sank... Cene "ulaza" i sve ostale za svaku pohvalu...

A` Bre Mrle pa zena me pustila samog di doso sa cicama a ja da te nevidim :o :o >:( >:(:D :D :D Pa sramota!!!! Jos ako je bila Lana iz Voxa ce se upucam oma :) :)

A` Bre Mrle pa zena me pustila samog di doso sa cicama a ja da te nevidim :o :o >:( >:(:D :D :D Pa sramota!!!! Jos ako je bila Lana iz Voxa ce se upucam oma :) :)

ne , bile  su sestre M, Marija i Maja (iz Voxa).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja