forumwt 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazih ceo internet i ne mogu naci u Srbiji filter za vazduh za Hondu NSR 125r, ima neko ideju gde ga mogu kupiti ili naruciti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazih ceo internet i ne mogu naci u Srbiji filter za vazduh za Hondu NSR 125r, ima neko ideju gde ga mogu kupiti ili naruciti ? Delta, Centar S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li sajt ili mozda imas broj telefona da ih pozovem, daleko sam od BG-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao Yamahu za filter vazduha za thundercat-a i kad mi rece 5000din, samo sto se nisam slogirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jul 1, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U motolend vidi ili u Louisu tamo je jeftinije, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao Yamahu za filter vazduha za thundercat-a i kad mi rece 5000din, samo sto se nisam slogirao A ja cu da probam da ga napravim od tankog sundjera, ne mogu da nadjem nov nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao u Motobike u Kacu imaju i web shop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ga ovde http://www.wemoto.fr/parts/picture/oem-17213-kbs-900/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 2, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ga ovde http://www.wemoto.fr/parts/picture/oem-17213-kbs-900/ Wemoto je skroz ok, kupovao sam delove od njih više puta i roba stigne za 10ak dana. Kad ti odbiju VAT i dodaju troškove prevoza izaći će te filter oko 13 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan $17.23 me kostalo, upravo ga platih paypal-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan U Centru S bi te izasao ~7 eur-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 4, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Centar S, mislite na ovo http://www.centars.rs ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 4, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da, po mom iskustvu cene su im kao na http://www.cmsnl.com/ pa tako znam koliko sta kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forumwt 0 Napisano Jul 4, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, po mom iskustvu cene su im kao na http://www.cmsnl.com/ pa tako znam koliko sta kosta Nemaju taj filter, zvao sam ih sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 4, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ali moze da se naruci, pa ako nije bas stani pani jeftinije ces proci. Mozes da probas i sa Deltom ali za sve sto sam im slao upit su bili dosta skuplji. Prodavnica rezervnih delova Tel: +381 (0)11 20 10 933, 21 78 033 Fax: +381 (0)11 20 10 945 Omladinskih brigada 33a, 11070 Novi Beograd Radno vreme: radnim danima od 8:30 do 16:30, subotom od 9 do 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ne znam dal kasnim puno sa temom ali ja sam filter vazduha za Thundercat kupio u Moto Bike Kac, Hiflofiltro za 1400 din!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...