paja90 8 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako je moguce smanjiti snagu motora na 35kw zbog novog zakona o A kategoriji. Da li postoje neki restriktori, dizne ili nesto slicno cime bi se ogranicila snaga.? Gde se radi atest i koja je procedura upisivanja nove snage u saobracajnu? I da li neko zna kako ovo funkcionise, na kom principu? http://www.tlo-bikeshop.de/Drosselsaetze/Suzuki-ab-700-ccm/Drosselsatz-auf-25-kW-10888.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 29, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan e i ti izmishljash toplu vodu... mozhe naravno, al posle toga mora na atest i gomilu gluposti da prodje da bi zadovoljio boga pitaj chije standarde.. lakshe uvesti motor iz swissa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa imam vec motor sta da uvozim pitam jer mi brat polaze pa ce da dobije A2 a vec vozi taj isti motor 3-4 godine. mislio sam ako moze nekako da se smanji promer nekog usisa za vazduh ili tako nesto, i da se tako ogranici snaga, besmisleno mi je dati 100e na onaj kit sto ima 8 metalnih sajbni i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 29, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nije sve samo u tom kit-u, mora i atest za to da se odradi i josh neke birokratske gluposti za otimanje para narodu pa tek onda mozhe da se vozi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Atest se valjda radi na masincu? burazer je tamo pa ce se raspitati.. a koje su to ostale stvari, jel se isplati cimati se oko toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 30, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo je priche na forumu, par momaka su se raspitivali, u sushtini svi su odustali probaj pretragu, mozhda ti izbaci kakvu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Atest se valjda radi na masincu? burazer je tamo pa ce se raspitati.. a koje su to ostale stvari, jel se isplati cimati se oko toga? Nema sine ko to da ti uradi, na zalost! I masinac nije kao sto je nekad bio. Stari koji su bili strucnjaci su u penziji a ovi novi... Prvo nemaju znanja a drugo nemaju cime i tako to... Kad tu jos dodas nenormalne zakone i pravila eto ti igranke. Sto rece Carli, bilo je dosta price o tome ali su svi odustali zbog ovog sto sam ti napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...