Mihailo Joksimovic 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi :-) Pratim forum vec neko vreme (prvo sam bio anonimus, pa sam resio i da se registrujem :-)) i kako se blizi vreme kupovine prvog motora, resih i da se predstavim :-) Elem, Mihailo, 25 godina, Beograd, programer. Motor nazalost nikad pre nisam vozio i iskren da budem nisu me ni preterano zanimali. Medjutim, od skoro sam postajao sve vise i vise zainteresovan i odmah resio da se upustim u avanturu. I nisam se pokajao. Upisao sam auto skolu, odvozao konacno sve casove i nestrpljivo cekam polaganje! Motor jos uvek, nazalost, nemam, ali aktivno vec neko vreme trazim i nadam se da cu ga sto pre i pazariti. U vezi sa tim bi mi dobro dosli neki saveti, koje cu potraziti u forumu "Pomoc prijatelja" :-) Sve u svemu, nadam se da cu uskoro upoznati vecinu forumasa i da cu se u neko skorije vreme vec pridruziti nekom skupu. P.S. Jeste offtopic ali da li neko zna zasto ne mogu da otvorim novu temu u pod-forumu "Pomoc prijatelja"? Hteo bih da potrazim neke savete u vezi odabira ljute masine, ali mi forum ne dozvoljava. Ako neko zna sta je u pitanju - bio bih veoma zahvalan. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jun 25, 2014 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, a za temu moraš imati određeni broj postova. Koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 892 Napisano Jun 25, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da bi otvorio novu temu treba da imas valjda 100 postova, u nekim podforumima mozda i ne treba...Ako hoces mogu ja da otvorim temu umesto tebe u koju ces se ukljuciti i nastaviti da je vodis preko postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihailo Joksimovic 0 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da bi otvorio novu temu treba da imas valjda 100 postova, u nekim podforumima mozda i ne treba...Ako hoces mogu ja da otvorim temu umesto tebe u koju ces se ukljuciti i nastaviti da je vodis preko postova Ovo bi bilo odlicno i stvarno bih ti bio zahvalan! P.S. Dugujem pivo, ili sta vec preferiras, prvom prilikom :-) Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...