Cedo.Z 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra, evo kako red i nalaže da se predstavim. Zovem se Čedo (1985god.) i živim u Bijeljini, Republika Srpska, a inače sam rodom iz Sarajeva doduše odrasto sam u Beču (od treče do 24te godine). Jbg sta da Vam kažem nemam Motor a ni A vozacku uvijek sam želijo ali nekako se nisu nikad složile kockice tako da sam uvijek na četri točka ostao. Nadam se da ču to uskoro promjeniti. Ovde sam se registrovao zato što forum pratim već neko vrijeme i često čitam sa uživanjem putopise na ovom forumu pogotovo na poslu kad mi treba mala pauza onda ovde napunim svoje baterije sa pozitivnom energijom. Inače sam po struci električar ali ovde u Bijeljini radim za lokalnu proizvodnju stolarije kao menedžer prodaje za inostranstvo jer mi idu njemački i engleski jezik što nažalost nije slučaj sa srpskim sa obzirom da sam odrastao kao švabo a imam i sarajevsku manu tvrdog i mekog č/ć (ni svoje rodjeno ime ne izgovaram kako treba ) tako ta se nadam da če te mi oprostiti pravopisne grške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 817 Napisano Jun 25, 2014 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E Čedo, Čedo... Pa šta ti bi da se vraćaš iz Beča?! Dobro ti nama došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...