tomaesp 246 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neostecen poklopac donjeg dekla (desna strana) za suzuki bandit 1995..(600ccm) Ako ima neko od kolega nek se javi,pa cemo da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10661 Napisano Jun 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7395 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovaj na slici nije '95 godiste , to je 2000-to pa na dalje, al kontam da im je ista dekla posto su im isti agregati uljare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Da da,nas slici je noviji bandit...Stavio sam sliku cisto da bi ljudi videli o cemu je rec...Da dodam,pozeljan je u boji kao sa slike...crni ne pije vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja crni 20e, a sivi 60e. jel pije vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 20, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan to je poklopac pickupa, ja sam ga razbio takodje pa kupovao, tj svi koji su pali na tu stranu su ga razbili verovatno sa donje strane onaj istureni komad si otkinuo Ako se ne dogovorish sa Havarisanim, zovi Bokilicha, on verovatno ima. da dodam, suzuki uljara agregati iz tih godina imaju iste poklopce... znachi taj poklopac mozhe od mog gsxf-a od gsxr-a bandita.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi Havarisani. Ja sam imao mali pad na tu stranu,bukvalno klizanje,i izgleda da se negde u podnozju poklopca ulubio malo(iako ja ne vidim) i baca mi ulje po obuci...pre toga nije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10661 Napisano Jun 20, 2014 Hronični Motociklopata, 7395 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan predlazem da kad zamenis deklu da mu stavis i crash bar, da zastitis tu slabu tacku, korisna investicija I drugar je imao isti problem na njegovom Banditosu posle bezazlenog klizanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan sto ne zavaris tvoj? evo ja ti dzabe zavarim ako hoces. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo vrlo malo je izgreban,nigde nema vidljivih tragova uljubljenja ili neceg....moguce je da je desetina milimetra...jer pre toga nije curelo...moracu da odnesem na poliranje,ili kod majstora sto ravnaju glave...to bi trebalo da pomogne ako je ulubljenje malo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje..od kog materijala je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje..od kog materijala je to ? Metal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje..od kog materijala je to ? cigo cigo od chega je ovaj poklopac? od aljuminijuma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...