KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan 22 u cilju Stanovnik 16ti danas . Vise nego odlicno. SAKI-ja cekamo trebao bi da je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saki na 368 km zaradio 1h penala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saki na 368 km zaradio 1h penala? Ja mislim da je neki problem penali treba da se dodaju na kraju , a i nema ga na 419km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan stanovnik 63. na 226 km Jel se to meni cini ili je Styanovnik popustio u odnosu na prva 2 dana? Gabor je sada ispred njega bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije popustio nego ima brzih i kracih deonica a i pogresnih puteva pa jos kad te sustizu kola i kamioni . u svakom slucaju zavrsio je pre gabora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta je pisalo u tom postu ako mozes ponovi . ;D ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ima li nekih ideja zasto je Gabor izmedju 310km i 368km izgubio 1 sat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 6, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ima li nekih ideja zasto je Gabor izmedju 310km i 368km izgubio 1 sat? Da nije svratio na carlsberg ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ima li nekih ideja zasto je Gabor izmedju 310km i 368km izgubio 1 sat? Da nije svratio na carlsberg ??? Trebalo je to da mi kazes na private! Ovako Gabor ispade neki neozbiljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boza napreduje - bio je jutros 172. u ukupnom (overall) plasmanu nakon jucerasnje katastrofe sa tim kaznenim satima, a sada je na 419. km dosao vec do 133. mesta u ukupnom plasmanu (mislim od pocetka relija), Saki je na 72-om. Nije lose, nije lose...drzimo im fige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma treba da udju u cilj , ako nisu usli ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Boza napreduje - bio je jutros 172. u ukupnom (overall) plasmanu nakon jucerasnje katastrofe sa tim kaznenim satima, a sada je na 419. km dosao vec do 133. mesta u ukupnom plasmanu (mislim od pocetka relija), Saki je na 72-om. Nije lose, nije lose...drzimo im fige drzimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da drzimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Boza napreduje - bio je jutros 172. u ukupnom (overall) plasmanu nakon jucerasnje katastrofe sa tim kaznenim satima, a sada je na 419. km dosao vec do 133. mesta u ukupnom plasmanu (mislim od pocetka relija), Saki je na 72-om. Nije lose, nije lose...drzimo im fige drzimo eurosport sad ide emisija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan prosla i emisija na euro sportu ali nista posebno nema nasih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cini mise da na RTS-u nece ni biti. Ima basket... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cini mise da na RTS-u nece ni biti. Ima basket... po programu rts 2 u 00,10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel024 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan 419 KM Gabor 124 mesto Boza 134 mesto Izgleda da nisu jos stigli ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan da danijele i mi cekamo ko na iglamo smo evo ja sam naso gde moze po datumima da se vide rezultati na yahoo ali nema konacnih za motocikle danas http://uk.yahoo.eurosport.com/rallyraid/dakar/2009/calendar.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batta 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo ih je vec vise od 150 na cilj, a nasih jos nema ??? Da se nisu negde usput zajedno izgubili...ne znam da li ste citali na dakar.com u "gossip"rubrici, kako je bilo likova koji su stizali u kamp u 2-3 ujutru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo ih je vec vise od 150 na cilj, a nasih jos nema ??? Da se nisu negde usput zajedno izgubili...ne znam da li ste citali na dakar.com u "gossip"rubrici, kako je bilo likova koji su stizali u kamp u 2-3 ujutru :'( 206. enis krenuo u 8.00 Nase vreme 11.00 Pobednik + zaostatak 8.37 h to je 4.37h njihovo ili 7.37 nase a rezultat se sad pojavio . hocu da kazem da rezultati kasne vise od sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su stigli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel su stigli? verovatno jesu,ali mi to kasnije saznamo...mnogo kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan 206. enis krenuo u 8.00 Nase vreme 11.00 Pobednik + zaostatak 8.37 h to je 4.37h njihovo ili 7.37 nase a rezultat se sad pojavio . hocu da kazem da rezultati kasne vise od sat vremena. @ ZHAOCHEN Treba da dodas cetiri sata na njihovo vreme a ne tri. Oni su tri sata pre Grinica i jos jedan sat mi kasnimo (GMT+1) 156 132 BESSE (FRA) 18:13:38 10:11:38 Ovaj Besse je prosao po nasem vremenu u 22:13 znaci prilicno su im azurni podaci. Jedino mi se ne svidja sto jos nema nasih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Vest sa dakar.com od 18:33 po nasem vremenu 14:33 Pitfall at the 316-km mark... In the last section of the day’s special, after 316 km, there is a zone of fesch-fesch, which is getting rougher and rougher as the vehicles pass over it. As a result, the last competitors to pass through are suffering physically and mechanically… U poslednjoj deonici danasnjeg brzinca, posle 316km, nalazi se polje fes-fesa koje je sve gore kako vozila prelaze preko njega. Kao rezultat toga, poslednji takmicari koji tuda prolaze imaju velikih fizickih i mehanickih poteskoca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...