kepo 4527 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E da mogu da naprave istu kao staru, i da prodaju narodu za 4000 eur, i da ih sam Bog vidi. Razvalili bi ko Rumuni sa Dacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre kad balavimo na nove KTM ADV R sta ce faliti novoj Africi...kao imace manje elektronike od pomenutog KTM-a ..sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 12, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan jes, sad kad daju 150e za mali servis oni kude i jedno i drugo, to je ono kad jedes go*na i jos vices da je ukusno zamo zato sto ih imas u izobilju... :nanana: Nadji dekompresor za 150 eu pa se cesi od banderu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 12, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vidis, ja kad se zajebem ja ne lazem ni sebe ni druge kako sam napravio pravu stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 12, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan vidis, ja kad se zajebem ja ne lazem ni sebe ni druge kako sam napravio pravu stvar Razlika je u tome sto ja nemam osecaj da sam se zajebo nego da sam uradio pravu stvar!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 12, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim sta su smislili sa novom Afrikom, ali posto se motori slabo prodaju u poredjenju sa drugom robom, konkurencija je nikakva i mogu da duvaju cene - tipujem da ce da kosta jedno 15.000. Mogu dobre pare da se uzmu na brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 12, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Afrika ima sigurno sestocifren broj istinskih poklonika koji jedva cekaju da se pojavi. Vidim da Honda radi ozbiljan marketing, izgleda da postoji ozbiljno istrazivanje trzista i komunikacija sa korisnicima o tome kako bi trebala da se napravi. U svakom slucaju, ako ne kapitalizuju veliki potencijal brenda marketing odjeljenje treba uza zid. Ipak, nesto mi govori da ce to biti to. Mozda necemo prepoznati na prvu, ali iskreno, ni staru afriku nije bilo moguce ukapirati sa papira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva umotana filozofija da vam prodaju papreno skup motor Ima da košta duplo više od nove ST.. al za 10 god kada ova tema bude imala 8.793463 strana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ova tema neće doživeti 1000-tu stranu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 13, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislim da ce Probavita tek da proradi kad se na trzistu pojavi nova Afrika pored vec prisutne ST1200. Zapravo mislim da ce sama pojava slika nove AT biti dovoljna da 1000. strana bude proslo vreme. Jedino ako neki admin/mod u teskom napadu depresije(ne uspe da proda Afriku za 3,4,5k evra) ne zatvori temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba taj i da se pojavi negde posle Igrao se jednom Hitman.. umalo mrak da ga pojede A hiljaditu stranu udaramo sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 14, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi... ako zima dodje ranije, bice 1000-ta strana jos ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan jes, sad kad daju 150e za mali servis oni kude i jedno i drugo, to je ono kad jedes go*na i jos vices da je ukusno zamo zato sto ih imas u izobilju... :nanana: Auuu Pero, jel ovo nesto na moj racun?! Kvalitet kosta! Ne znam kako je drugima, al meni je bas ukusno! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jul 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ti prvo promeni motor u signaturi pa se uključi u diskusiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 17, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jes, sad kad daju 150e za mali servis oni kude i jedno i drugo, to je ono kad jedes go*na i jos vices da je ukusno zamo zato sto ih imas u izobilju... :nanana: Auuu Pero, jel ovo nesto na moj racun?! Kvalitet kosta! Ne znam kako je drugima, al meni je bas ukusno! o tome pricam, pa za te pare i mora da ti bude ukusno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 17, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet kosta! Misho, nemoj da spamujesh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 18, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Terajte bre ove u narandzastu temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet kosta! Ne znam kako je drugima, al meni je bas ukusno! Ti kao da kucaš na minskom polju.. pa oćeš li nakucati 100 postova ikad? a nisi tako ćutljiva uživo.. evo ovde te svi znamo pa raspali po afrikancima do mile volje.. ili još bolje bivšim afrikancima.. oni su još gori od trenutnih vozača trafika p.s. i taj ktm ti je jedno veliko sranje i traktor i kombajn i freza nisu dovoljni za opisati ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A jos uvek joj u profilu stoji XT. Stara ljubav zaborava nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ti kao da kucaš na minskom polju.. pa oćeš li nakucati 100 postova ikad? a nisi tako ćutljiva uživo.. Pa "nijesam imala primedbi" Bolje je uzivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 18, 2013 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svratio do Glindze i navato afrikanca na treningu!!! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan jes, sad kad daju 150e za mali servis oni kude i jedno i drugo, to je ono kad jedes go*na i jos vices da je ukusno zamo zato sto ih imas u izobilju... :nanana: Auuu Pero, jel ovo nesto na moj racun?! Kvalitet kosta! Ne znam kako je drugima, al meni je bas ukusno! šta je urađeno u tom malom servisu za 150€? Može odgovor u narandžastoj temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31155-ktm-narandzasta-ekipa/page__st__1040 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate otvaram oma servis za KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 18, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svratio do Glindze i navato afrikanca na treningu!!! :D Svratio do KTM-a danas i otkrili mi poslovnu tajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Avgust 4, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan procitao celu temu. javicu se kad mi se vrati vid i tockic od misa prestane da se dimi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...