VladaSD 2364 Napisano Octobar 16, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al zato kad završim srednju školu i zaposlim se, ja cu sebi prisustiti jednu afriku, da i ja vidim kako je to lep kontinent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa, missssim, brate, sta se trpas da gledas kad nemas stomak, to je link za afrose a ne za one koji sebi ne mogu prisustiti afriku JOOOJ Vlade šta ti rekoooo!!! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo nije post za ovu temu ali se ovde najvise ljudi vozi u glinari pa reko da napisem nesto. Radna akcija! Juce smo bili Boza i ja da malo prosunjamo po glinari i da osmislimo neku stazu. Dosta je lenjosti i kukanja, imamo prostor samo treba malo da se poradi. Veci deo je smisljen, samo treba da se pobodu neki kocici koje bi mogli da pratimo dok ne utabamo trag. Par puta da se tu prodje i bice odlicno. E sada treba da se tu napravi i neke prepreke kao sto ima i svaka prava enduro staza. Molim sve koji imaju neku semu da za dzabe ili male pare nadje neke olupane betonske cevi ili parcice metalnih, od malog do velikog promera da mi se jave na PP da ovde ne gusimo temu. Plasim se da ce plasticne puci, morali bi da ih punimo zemljom. Trebaju cevi svih precnika da bi od manjih promera ljudi ucili pa da predju na vece kako savladavaju gradivo. Ja mislim da mogu da nadjem one koturove od kablova ali ko ima semu za neki nek se javi na PP takodje. Poenta je napraviti poligon i za male i za velike motore, odnosno teze delove ce veliki motori obilaziti ali ce veci deo moci da voze. Seljake cemo tamo pitati da nam prebace traktorom na zeljeno mesto sve ovo, bice radna akcija da se to sve postavi i eto staze. Ako je neko video neki trupac u okolini glinare nek javi pa cemo isti da prevucemo sa seljacima na zeljeno mesto. Treba i pitati iste ako imaju neki truli da nam prodaju. Malo truda svih nas i imamo gde da se igramo preko zime. Javljajte se sa predlozima na PP. Pozdrav 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za predlog, samo treba stavljati nešto što egipćanima neće biti zanimljivo za nošenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo nije post za ovu temu ali se ovde najvise ljudi vozi u glinari pa reko da napisem nesto. Radna akcija! Juce smo bili Boza i ja da malo prosunjamo po glinari i da osmislimo neku stazu. Dosta je lenjosti i kukanja, imamo prostor samo treba malo da se poradi. Veci deo je smisljen, samo treba da se pobodu neki kocici koje bi mogli da pratimo dok ne utabamo trag. Par puta da se tu prodje i bice odlicno. E sada treba da se tu napravi i neke prepreke kao sto ima i svaka prava enduro staza. Molim sve koji imaju neku semu da za dzabe ili male pare nadje neke olupane betonske cevi ili parcice metalnih, od malog do velikog promera da mi se jave na PP da ovde ne gusimo temu. Plasim se da ce plasticne puci, morali bi da ih punimo zemljom. Trebaju cevi svih precnika da bi od manjih promera ljudi ucili pa da predju na vece kako savladavaju gradivo. Ja mislim da mogu da nadjem one koturove od kablova ali ko ima semu za neki nek se javi na PP takodje. Poenta je napraviti poligon i za male i za velike motore, odnosno teze delove ce veliki motori obilaziti ali ce veci deo moci da voze. Seljake cemo tamo pitati da nam prebace traktorom na zeljeno mesto sve ovo, bice radna akcija da se to sve postavi i eto staze. Ako je neko video neki trupac u okolini glinare nek javi pa cemo isti da prevucemo sa seljacima na zeljeno mesto. Treba i pitati iste ako imaju neki truli da nam prodaju. Malo truda svih nas i imamo gde da se igramo preko zime. Javljajte se sa predlozima na PP. Pozdrav bolje doji to dete!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mojih drugara iz planinskog podrucja (za stenerashe koji traze "barice') 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se sta je s tim pomodarstvom da se razne moto marke pishaju po Africi (vidi kod Kome Vstrom mokri). Shvatam ideju kao "popisham se na ono sta ne mogu da imam" il nisam kadar da vozim . Nemate kakav URL koji ume i da serucka malko? Afrika je motor koji trpi i pishanje i sranje, jedino ne trpi seronje, on je za ozbiljne ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.. za ozbiljne ljude u godinama koji imaju viška novca Koji ne prelaze 100 na sat i voze krajnje oprezno.. Uozbiljiti se nikad neću.. a onaj višak novca prebaciti na kilometre i tako smanjiti uticaj godina.. Nego brate Koma.. otvori posebno temu na oba foruma.. pa da nešto uradimo.. Ladu Njivu stavljam na raspolaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 17, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo mojih drugara iz planinskog podrucja (za stenerashe koji traze "barice') ja koko vidim,ovde ste se zaglavili sa tim kangrbama,umorili gurajuci,pa pobacali kante na zemlju doduse za bolje i nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 17, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan pa, missssim, brate, sta se trpas da gledas kad nemas stomak, to je link za afrose a ne za one koji sebi ne mogu prisustiti afriku JOOOJ Vlade šta ti rekoooo!!! :lol: :lol: E, nisam skoro lepši kompliment dobio, a još od afrikanca, pa kud ćeš bolje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 17, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo nije post za ovu temu ali se ovde najvise ljudi vozi u glinari pa reko da napisem nesto. Radna akcija! Juce smo bili Boza i ja da malo prosunjamo po glinari i da osmislimo neku stazu. Dosta je lenjosti i kukanja, imamo prostor samo treba malo da se poradi. Veci deo je smisljen, samo treba da se pobodu neki kocici koje bi mogli da pratimo dok ne utabamo trag. Par puta da se tu prodje i bice odlicno. E sada treba da se tu napravi i neke prepreke kao sto ima i svaka prava enduro staza. Molim sve koji imaju neku semu da za dzabe ili male pare nadje neke olupane betonske cevi ili parcice metalnih, od malog do velikog promera da mi se jave na PP da ovde ne gusimo temu. Plasim se da ce plasticne puci, morali bi da ih punimo zemljom. Trebaju cevi svih precnika da bi od manjih promera ljudi ucili pa da predju na vece kako savladavaju gradivo. Ja mislim da mogu da nadjem one koturove od kablova ali ko ima semu za neki nek se javi na PP takodje. Poenta je napraviti poligon i za male i za velike motore, odnosno teze delove ce veliki motori obilaziti ali ce veci deo moci da voze. Seljake cemo tamo pitati da nam prebace traktorom na zeljeno mesto sve ovo, bice radna akcija da se to sve postavi i eto staze. Ako je neko video neki trupac u okolini glinare nek javi pa cemo isti da prevucemo sa seljacima na zeljeno mesto. Treba i pitati iste ako imaju neki truli da nam prodaju. Malo truda svih nas i imamo gde da se igramo preko zime. Javljajte se sa predlozima na PP. Pozdrav Ima jedan komšija višak od onih betonskih velikog prečnika za oblaganje bunara...ne znam u kakvom su stanju i jel bi to koristilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, Lada Njiva je prava stvar. Da preko njive prenosi vase XTZ magarce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, ako već nemož da pomogneš..mojne da kenjaš..! jedno je zajebancija.. a drugo je što naš brat traži nekakvu pomoć.. Lično ne volim staze i vožnju u krug.. ali isto tako ću da podržim svaku zdravu inicijativu i akciju.. sutra treba na tu stazu da izađe neki afrikanac pa da proba da nauči da vozi.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan juh, sto smo tanki pod nos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 17, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 17, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :D :D ....betonske cevi velikog precnika su idealne!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 17, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan komšija višak od onih betonskih velikog prečnika za oblaganje bunara...ne znam u kakvom su stanju i jel bi to koristilo? Pitaj koliko para, te su odlicne ali ce da kosta prevoz, nacicemo neki kamioncic i dati pare za naftu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam inicijativu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 17, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Popio bi šamar i da je rekao da je Afriku vozio 160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 17, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaahh Mozda ovo nije post za ovu temu ali se ovde najvise ljudi vozi u glinari pa reko da napisem nesto. Radna akcija! Juce smo bili Boza i ja da malo prosunjamo po glinari i da osmislimo neku stazu. Dosta je lenjosti i kukanja, imamo prostor samo treba malo da se poradi. Veci deo je smisljen, samo treba da se pobodu neki kocici koje bi mogli da pratimo dok ne utabamo trag. Par puta da se tu prodje i bice odlicno. E sada treba da se tu napravi i neke prepreke kao sto ima i svaka prava enduro staza. Molim sve koji imaju neku semu da za dzabe ili male pare nadje neke olupane betonske cevi ili parcice metalnih, od malog do velikog promera da mi se jave na PP da ovde ne gusimo temu. Plasim se da ce plasticne puci, morali bi da ih punimo zemljom. Trebaju cevi svih precnika da bi od manjih promera ljudi ucili pa da predju na vece kako savladavaju gradivo. Ja mislim da mogu da nadjem one koturove od kablova ali ko ima semu za neki nek se javi na PP takodje. Poenta je napraviti poligon i za male i za velike motore, odnosno teze delove ce veliki motori obilaziti ali ce veci deo moci da voze. Seljake cemo tamo pitati da nam prebace traktorom na zeljeno mesto sve ovo, bice radna akcija da se to sve postavi i eto staze. Ako je neko video neki trupac u okolini glinare nek javi pa cemo isti da prevucemo sa seljacima na zeljeno mesto. Treba i pitati iste ako imaju neki truli da nam prodaju. Malo truda svih nas i imamo gde da se igramo preko zime. Javljajte se sa predlozima na PP. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 17, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja bih mogao da pokusam da nabavim nesto od cevi, ali i ako bih uspeo problem je kako bi transportovali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Šumar tamića.. samo ga nema nigde već par dana..pa ni u ovoj temi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan momci, ja sam bio i danas i mislim da sam povezao stazu i da ima odlicnih enduro detalja. Mislim da svi motori do 600cc mogu da prodju, bice sigurno malo frka u pocetku na nekim mestima ali moze da se obidje a vec vremenom kada se skupe jajaca bice i penjanja i spustanja za sve. Veliki motori ne mogu da prodju sve ali kada krenu da se voze videcemo gde je problem pa cemo da smislimo nesto zanimljivo i za njih. Ostalo je da se donesu gume, da ih povezemo srafovima i malo ukopamo, ja sam nasao koturove od kablova ali mi kazu ljudi koji su pravili te staze da ce brzo da propadnu daske na njima. Ako ima neko onu zutu traku za polaganje preko kablova u zemlji, ili onu ed traku upozorenja ne bi bilo lose da je donesemo i malo vidno oznacimo stazu dok je ne ugazimo, posle nam i ne treba. Staza izgleda otprilike ovako ali zajedno cemo je vremenom doterivati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ajoj evo je afrika u garazi, ja to nesmem da provozam, cu se razocaram u zivot i japance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od problema ST... ... nedovoljno mesta za nalepnice svih mesta gde ste se vozili :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...