raca 11 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kepo nedaj seeeeeeeeeeeeeeeeeee. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo nedaj seeeeeeeeeeeeeeeeeee. Pooooomaaaagaaaaj Raaaaacooooooo!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nema kocenja!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 30, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa kakve kocnice afrika ima, normalno je i da nema kocenja ,a i kolko brzo ide,,,ni netrebaju joj kocnice,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam, a secam se... ti si sam izjavio da bolje koci AT i to kod tebe u garazi! Axa xa!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pa kakve kocnice afrika ima, normalno je i da nema kocenja ,a i kolko brzo ide,,,ni netrebaju joj kocnice,,, BUAHAHAHAHAHA BUAHAHAHAHAHA sad si im ga dao Bokilicu za desetku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 30, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam, a secam se... ti si sam izjavio da bolje koci AT i to kod tebe u garazi! Axa xa!!! ;D mora da sam nesto vario tada... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu nisu ti valjda radili ovaj tretman u gepeku da bi rekao da je AT bolji motor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 30, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ao bre Bokilicu lud si!!!!!!!! :D Imas pivo iako si iz suprotnog tabora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ao bre Bokilicu lud si!!!!!!!! :D Imas pivo iako si iz suprotnog tabora! Ma DVA! ... Celu gajbu, zapravo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Od mene pivo i elektrodu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Elektrodu! Tako je! ;D Očigledno mu samo u "navarenom" stanju možemo objasniti kako Afrika koči... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Elektrodu! Tako je! ;D Očigledno mu samo u "navarenom" stanju možemo objasniti kako Afrika koči... ;D ;D ;D ;D Jos kad zabodes elektrodu u gumu, ma koci ko luda ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Elektrodu! Tako je! ;D Očigledno mu samo u "navarenom" stanju možemo objasniti kako Afrika koči... ;D ;D ;D ;D Jos kad zabodes elektrodu u gumu, ma koci ko luda ;D ;D ;D ;D ;D Neske gurni Pegaza za ST pa se vrati da bijes boj sa africancima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 31, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Elektrodu! Tako je! ;D Očigledno mu samo u "navarenom" stanju možemo objasniti kako Afrika koči... ;D ;D ;D ;D Jos kad zabodes elektrodu u gumu, ma koci ko luda ;D ;D ;D ;D ;D Neske gurni Pegaza za ST pa se vrati da bijes boj sa africancima da si ti meni ziv i zdrav i pegaso guli at... :P :P ogotovu u kocenju,a i u ubrzanju,,jedino,,,krajnja brzina je tu negde,,,,a da je lepsi,,lepsi je,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Elektrodu! Tako je! ;D Očigledno mu samo u "navarenom" stanju možemo objasniti kako Afrika koči... ;D ;D ;D ;D Jos kad zabodes elektrodu u gumu, ma koci ko luda ;D ;D ;D ;D ;D Neske gurni Pegaza za ST pa se vrati da bijes boj sa africancima da si ti meni ziv i zdrav i pegaso guli at... :P :P ogotovu u kocenju,a i u ubrzanju,,jedino,,,krajnja brzina je tu negde,,,,a da je lepsi,,lepsi je,,, Bokilicu menjaj elektrode ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stisko se pa kupuje ovo domace sranje,kao jeftinije, a to sto prolupa posle radnog vremena nema veze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 1, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je preladio glavu ;D ;D ;D ;D ...popravljajuci ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 1, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je preladio glavu ;D ;D ;D ;D ...popravljajuci ST ;D ;D ;D ;D ;D ;D Al ga isprozivasmo .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 1, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :) samo vas gledam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego kukuuuu trabant šta bi sa nesretnim WOLVERINOM ? nešto se ne javlja izgleda ga sramota ;D ;D ;D ;D Naljutio se, pa je otišao da TDM upgrade-uje u KTM. Nije komplikovan zahvat, skineš palstike, malo izđoraš slova i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :) samo vas gledam :) Bokilicu nemoj samo da blenes nego zavrsavaj tu ljutu ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ST poznata po pucanju rama, a nestalo mu elektroda da se zavari, izgleda da nema od njega nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ST poznata po pucanju rama, a nestalo mu elektroda da se zavari, izgleda da nema od njega nista Xa xa tako je, onda Bokilicu umesto piva kupujemo elektrode dok ne spremi masinu za boj, posle moze pivo i pragnje (kad pobedi AT) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo sto ce at da pobedi kad na vrbi zasvrbi :P :P Posto je ST poznata po pucanju rama, a nestalo mu elektroda da se zavari, izgleda da nema od njega nista mi bar nemamo odeljak na forumu za jadanje i kukanje,,,... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...