hitman 352 Napisano Januar 12, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A mora i neko da nosi alat za Afriku ahahahahhahaha evo ga i ovaj Nego, ajde Popsy brate kreci da vidimo jel se otopio sneg u GLinari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A mora i neko da nosi alat za Afriku Alat za Afriku? Pa dovoljni su ključevi za kontakt bravu. Ne kvari se to k'o te vaše nekretnine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahhahaha evo ga i ovaj Nego, ajde Popsy brate kreci da vidimo jel se otopio sneg u GLinari Čekaj kafu da si stavim i da vidim gde se nalazim... Alat za Afriku? Pa dovoljni su ključevi za kontakt bravu. Ne kvari se to k'o te vaše nekretnine... Kad bolje razmislim... ako neće ključ za bravu, gurnuti kangrbu u žbunje, ne vredi to popravljati :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahhahaha evo ga i ovaj Nego, ajde Popsy brate kreci da vidimo jel se otopio sneg u GLinari Čekaj kafu da si stavim i da vidim gde se nalazim... Alat za Afriku? Pa dovoljni su ključevi za kontakt bravu. Ne kvari se to k'o te vaše nekretnine... Kad bolje razmislim... ako neće ključ za bravu, gurnuti kangrbu u žbunje, ne vredi to popravljati :P Na sve ovo ja stvarno nemam sta da dodam... Dok se mi vozimo... ... vi ... ?!! PS. Fi, nista licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 12, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otishao na Glinaru da vidim da li se otopio sneg .. ... i naravno opet ni jedne Tenere ... Mada ubrzo se cuo jedan motor u daljini ... ... i taman sam se ponadao, ali naravno Afrikanac, ko bi drugi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno opet ni jedne Tenere ... Pa nije to ništa čudno... Tenere u ovo doba godine "pavaju"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2023 Napisano Januar 12, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Otishao na Glinaru da vidim da li se otopio sneg .. ... i naravno opet ni jedne Tenere ... Treba da pocnes da obilazis otpade ako zelis da ih nadjes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 12, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan P.S. - e, da ... sneg se otopio .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 12, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo da pohvalim Tenerashe da su im motori "u vinkli" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan More bre oko 11 sam trebao da ostavim motor.. u 12 zovem coveka.. i kazem malo cu kasnije.. Dok nije pao mrak nisam silazio.. Hitmane baci mob na pp.. uvek cu ti rado praviti drustvo.. p.s. da pohvalim i Alju (ROVOLUTION) ovde.. stvarno je dobar majstor..topla preporuka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaxaxaxa nisam ni gledao, sorry FI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidju cetri tarabasa..a nidje chamugana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Vidju cetri tarabasa..a nidje chamugana Cetvorica po jednom motoru ?????????????????????? jedan vozi trojica guraju .... pa tako bi i moj motor mogo po blato i sneg ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidju cetri tarabasa..a nidje chamugana Da, da ... teško biste bi bez čamugana ... Kanda ste i zvrcali nekog afrosa, oko 23h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A jeste.. bese jedan u gacama.. Peco.. Peco..Popsy te keco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka... videćemo mi u subotu šta ćete pokazati Ako uopšte i dobacite dalje od Terazija na tim šklopocijama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A jeste.. bese jedan u gacama.. Peco.. Peco..Popsy te keco Kad cujem njegov zadnji amortizer sve mi jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moj je takav.. a to je sve namerno napravljeno tako da bi nervirali camce.. i ponekog bemvejasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moj je takav.. a to je sve namerno napravljeno tako da bi nervirali camce.. i ponekog bemvejasa Mozete da nervirate samo bicikliste jer mi ostali vozimo motore pa na tu nepokretnu imovinu i ne obracamo paznju !!! ( NE VIDIM VAS KI' VRANA OBRAN VINOGRAD ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa i moj je takav.. a to je sve namerno napravljeno tako da bi nervirali camce.. i ponekog bemvejasa Sto bi rekli +1 Skripuce malo ali stalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno opet ni jedne Tenere ... Pa nije to ništa čudno... Tenere u ovo doba godine "pavaju"... nije problem doba godine, već doba dana... pošto svi Afrikanci imaju slabe prostate od silnih vibracija na svojim motorima, ustaju ranom zorom ko vampiri i onda kao voze kad ih niko ne vidi... daj neko normalno vreme da se mi sa zdravim bešikama probudimo pa ćemo lako za vožnju :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 13, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno opet ni jedne Tenere ... Pa nije to ništa čudno... Tenere u ovo doba godine "pavaju"... nije problem doba godine, već doba dana... pošto svi Afrikanci imaju slabe prostate od silnih vibracija na svojim motorima, ustaju ranom zorom ko vampiri i onda kao voze kad ih niko ne vidi... daj neko normalno vreme da se mi sa zdravim bešikama probudimo pa ćemo lako za vožnju :P Ne, nego ste toliko umorni i iscrpljeni od guranja u toku dana i noci da ujutru ne mozete da se probudite do popodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 13, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan jeli vas dvojica, vi volite da furate iste devojcice i to... a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mali preferira brunette, a ja blonde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...