zextreme 1319 Napisano Novembar 30, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idi pisi putopis, dacu ti krug kad zavrsis !! ti meni das krug samo kad treba se pali na gurku i to nAko drugarski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu duze od godinu dana, procitah sve po nekoliko puta, i ne nadjoh odg na pitanje iz naslova: Super Tenere VS. Afrika Tvin - koji je bolji???????????????? Tenera naravno... Malo je guraš kad je kupiš, ali to ti dođe dobro da napucaš mišiće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Idi pisi putopis, dacu ti krug kad zavrsis !! ti meni das krug samo kad treba se pali na gurku i to nAko drugarski! Jbg, sta cu kad ne znam?! U takvim retkim prilikama se obratim bratu sa iskustvom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, sta sve neće da se seti mangupi jedni pokvareni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Novembar 30, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idi pisi putopis, dacu ti krug kad zavrsis !! ti meni das krug samo kad treba se pali na gurku i to nAko drugarski! Jbg, sta cu kad ne znam?! U takvim retkim prilikama se obratim bratu sa iskustvom! Nije to iskustvo nego masa za zadnji tocak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1521 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2015 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Idi pisi putopis, dacu ti krug kad zavrsis !! ti meni das krug samo kad treba se pali na gurku i to nAko drugarski! Jbg, sta cu kad ne znam?! U takvim retkim prilikama se obratim bratu sa iskustvom! Busmane priznaj da ti je zao da palis tvoju afriku na gurku? Uzmes zalet pa kad pustis kvacilo ono cimne najstrasnije a tebi je sigurno zao pa zato dajes Zex-u. U kojoj brzni palite na gurku? Ovo ozbiljno pitam. Ja sam jednom tako palio ST i nisaam uspeo u drugoj vec u trecoj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1295 Napisano Novembar 30, 2010 MZ Rider, 4145 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. s obzirom na konzumaciju ulja tih vasih taraba, pretpostavljam da si samo cuo da kompresija postoji, a kad promenis tu lesinu, mozda je vidis i na delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1521 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2015 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. s obzirom na konzumaciju ulja tih vasih taraba, pretpostavljam da si samo cuo da kompresija postoji, a kad promenis tu lesinu, mozda je vidis i na delu Mozda moze Jager da nam kaze nesto vise o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. s obzirom na konzumaciju ulja tih vasih taraba, pretpostavljam da si samo cuo da kompresija postoji, a kad promenis tu lesinu, mozda je vidis i na delu Čoveku jel razumeš ti srpski? Shvataš li ti da moj motor nije potrošio gram ulje od sipanja? Imam da snimam kad budem menjao ulje da viš, ako nema 4.5 L, tu me seci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kompresija Bopk, Afrika i u prvoj se pali kao apenac.. s obzirom na konzumaciju ulja tih vasih taraba, pretpostavljam da si samo cuo da kompresija postoji, a kad promenis tu lesinu, mozda je vidis i na delu Čoveku jel razumeš ti srpski? Shvataš li ti da moj motor nije potrošio gram ulje od sipanja? Imam da snimam kad budem menjao ulje da viš, ako nema 4.5 L, tu me seci.. razumem ja srpski, ali ti se , ocigledno, ne razumes u mere, jedino tvoja krsina ne trosi ulje i trosi 4,5l na 100km, jos samo da nam saopstis da si isao na mesec sa njom i da kompletiras opus lagarija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego Gošo, oće li te slike više :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sada je doplata 700e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nego Gošo, oće li te slike više :nanana: sada cu da mu posaljem pretecu poruku da mi posalje slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan doplata za slike? ps. ajde da ih vidimo :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan doplata za slike? ps. ajde da ih vidimo :moto3: ne za vespu, oce da menja ST za skuter, a ja bi da uzmem za zenu nesto da krsi i lomi, a da nije steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jes, to ti kažeš sada a posle da uzimaš ženi samo "dok se afrika ne sastavi..." al ako ti je tako lakše ni to nije loše bar ćeš moći da se ko čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jes, to ti kažeš sada a posle da uzimaš ženi samo "dok se afrika ne sastavi..." al ako ti je tako lakše ni to nije loše bar ćeš moći da se ko čovek to je jedini nacin da se nateram da sklopim afriku, ST bi me bas bilo blam da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi problem je što bi sastavio afriku al bi ti "uvek falilo još samp nešto" a u međuvremenu bi anđao sa ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pazi problem je što bi sastavio afriku al bi ti "uvek falilo još samp nešto" a u međuvremenu bi anđao sa ST ma ne, dovoljno je samo da parkiram ST pored afrike i da shvatim da je savrsena i da nema potrebe vise ista stavljati na nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan razumem ja srpski, ali ti se , ocigledno, ne razumes u mere, jedino tvoja krsina ne trosi ulje i trosi 4,5l na 100km, jos samo da nam saopstis da si isao na mesec sa njom i da kompletiras opus lagarija Nije da nisam ali sam bio baš blizu jedared.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Novembar 30, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu Goso , kupio bi Giletovu PitBuLL Teneru i pregazio bi je bagerom! :oda2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, nema on taj autoritet da mu ja prodam Super Teneru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 30, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego nikome ni ne treba taj dreš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...