zextreme 1286 Napisano Octobar 4, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan KARTE NA PREGLED!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili je to ono KAKVO JEBANJE, TAKVO SECANJE? cuti ljubitelju cajnog kolutica,,, ja vise volim nesto drugo... :P znam, ti napadas spreda ;D ;D ;D ;D cuti ti sto volis da te hevtaju u cajni kolutic ;D ;D ;D vis da vozis vespu,nemas pravo glasa,sve dok nevidimo afriku makar do prve trafike,nema veze guraj je do tamo i slikaj, ;D ;D ;D jedino moz da te izvadi neka boldorka ako imas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jager..jos buncas? Za ovakvo izrazavanje ja bi ti dao zuti karton na 10 dana... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jager..jos buncas? Za ovakvo izrazavanje ja bi ti dao zuti karton na 10 dana... ;D E neka vala, za onakvu sliku neka i gostujem 10 dana ;D POKRIVIO SAM SE OD SMEHA, ali jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D cekic,omiljeni alat trafikanaca :D :D ustvari,i jedini kojim mozes staro gvozdje da oblikujes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ovo je MOJA Afrika i vrlo dobro znaš da je ovo čin ugradnje bixenona Daaaaaaaaaaaakleeeeeeeeee..... to je sve što sam mogao da uradim da još malo unapredim inače savršen motor... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Miljenko bobina..Miljenko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Gori ste od sve dece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan да додам... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan да додам... Dzoks si to u Palanku na pijac kupio ili pokupio sa ulice ostatke nechega... ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, Gile. To su plastike sa moje stare RD03. Slikano kod Joške u radionici, a sve za vreme ugradnje njegovog moto gadgeta, led migavaca i automata za njega i sličnih poboljšanja iovako savršenog motora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 5, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne, Gile. To su plastike sa moje stare RD03. Slikano kod Joške u radionici, a sve za vreme ugradnje njegovog moto gadgeta, led migavaca i automata za njega i sličnih poboljšanja iovako savršenog motora. ;D nije zato,nego ko zna kojaj joj to generalna po redu... bem ti taj tvoj krs kad mu skidas plastike na 300kilometra guranja,sta bi bilo da si je vozio... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, za tvoju informaciju, ove godine na novoj RD07 od maja ove godine do danas sam započeo 18-tu 'iljadu km, a na staroj RD03 nekih 5.000 km. Sve ove godine. Pa ti vidi! ;D Živo me zanima ko je svoju Super Tetku vozio ove sezone preko 20k km? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 5, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, za tvoju informaciju, ove godine na novoj RD07 od maja ove godine do danas sam započeo 18-tu 'iljadu km, a na staroj RD03 nekih 5.000 km. Sve ove godine. Pa ti vidi! ;D Živo me zanima ko je svoju Super Tetku vozio ove sezone preko 20k km? ;D mi nepricamo bre o guranju i skidanju plastika ,nego o voznji...ccc...vidim ja da je tebe gosa skroz naskroz pokvario.... :D :D p.s. ako si za sve ove godine tolko malo kilometra izvozao,,,bolje da si guro,vise bi bilo na satu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan juce konstatovao kod jagera da bi trebalo da menja gume,a nedavno ih je turio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Paaaaaa, da. Gume stavljene u maju (Dunlop) i vidno su već "otišle" ... @Bokilic A koliko km ti opravi ove sezone? Možeš slobodno da uračunaš i guranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 5, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Paaaaaa, da. Gume stavljene u maju (Dunlop) i vidno su već "otišle" ... @Bokilic A koliko km ti opravi ove sezone? Možeš slobodno da uračunaš i guranje ;D sa sve guranjem jedva nekih 8.000km... :-[ :-[ :-[ puno posla u garazi,puno polsa oko deljenja imovine od dede,vise po selu i u drustvu sa geometrom nego sa zenom i detetom, i hronicni nedostatak finansija.. :-X :-X :-X :-X :-X p.s. te gume si smirglao priznaj :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Boki..nece Jager da prizna..al ja znam.. Ugurao je svoju trafiku kao sluzbeno vozilo..pa se sad urci sa kilometrazom.. A istina je da raznosi lekove starim i nemocnim Imao je vec boje na mopedu..pa nije bilo troskova oko farbanja vozila u sanitesko-dostavni crveni krst vozilo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan od neki dan je batalio funkciju obilazenja penzionera! a sluzbeno vozilo mu stoji u dvoristu u kvaru!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan od neki dan je batalio funkciju obilazenja penzionera! a sluzbeno vozilo mu stoji u dvoristu u kvaru!! Sad moze da ga `rka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeee,neeeeee paprika je u redu! nego sluzbeni yugo cuci u dvoristu!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeee,neeeeee paprika je u redu! nego sluzbeni yugo cuci u dvoristu!! ;D Aaaaaaaaaaaaa, zato on vozi trafiku sto je poskido delove sa Yuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jaaaaaaaaaaaaaaaageruuuuuuuu,jaaavi se!!! vise ne mogu da te braniiiiiiiiim!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sace..cek da popije litar kafe i pola kutije pljuga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...