gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan dzaba da cuti, kad su ga videli ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ga videli, jedino on nije video ivičnjak..... pa doooooobro, greši čovek... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan trebali bi da trazimo da uklone ivicnjake za ove sa tenerama, nije u redu, placaju porez na luksuz, a ovi im postavili ne premostive prepreke na sve strane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, Goso, sjajna ideja ;D Da tražimo da se izgrade posebne "teneraške staze", po ugledu na biciklističke. Ili, da pojednostavimo stvari, da im se dozvoli da voze po biciklističkim stazama. Tenera ili bicikl, razlika je samo malo u gabaritima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan bar mi nije polomila nogu tenera, kao sto afrika lomi ljudima nogu... jbg opasna je krmaca kad se izvaljuje na bok ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, a od kada to bicikle lome nogu na ivičnjaku sa nula na sat ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bar mi nije polomila nogu tenera, kao sto afrika lomi ljudima nogu... jbg opasna je krmaca kad se izvaljuje na bok ;D ;D ;D ali zato obraz i ponos u parcice ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan gresis poznanice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Goso, mislim da ćemo našeg poznanika PedjuR morati gadno da iznapušavamo.... mnogo se trznuo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan to preko zime nije bilo ivicnjaka pa se osilio ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma AT moze svuda....ali ako nema uzbrdica... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma AT moze svuda....ali ako nema uzbrdica... ;D ;D ;D za nas barem ivicnjaci ne postoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan paaaa... čuo sam da je po novom urbanističkom planu Temerina predviđeno postavljanje ivičnjaka duž većine ulica.... Pedja, najb'o si, ko žuti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vec vidim oglas umesto one nalepnice na pleksiju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja kolko će da (nas) bude mnogo "online" offroadera, tako da ne bi bilo loše da bude i mala školica offroada... ja imam 1 dvd (početni) i mogu vam reći vrlo je korektan.... probao na glinari (ne ono sa ukopavanjem, to sam sam probao nešto...) Inače danas prelep dan za zujanje... al sam sebi izmislio milion "obaveza" ;D ;D ;D e da, slika od danas... i ST i AT su kante pored ovakve Vespe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vec vidim oglas umesto one nalepnice na pleksiju ;D ;D "Prodajem bicikl, Tenere, malo vožen, slabo padano sa njega, dobre gume (Anakee), sređena prednja kočiona klešta koja su bila gadno zarđala..." ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan paaaa... čuo sam da je po novom urbanističkom planu Temerina predviđeno postavljanje ivičnjaka duž većine ulica.... Pedja, najb'o si, ko žuti ;D Ma ignoriši Peđa... polako polako... videćemo mi kod Kepe zašto traktor šoboće... napadoste dečka ... ionako su gume krive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan na zalost ne znam dal cu moci odradit Kepu zbog vremena... al ne smetaju mi nek pricaju sta oce moja tenera sa 1 klipom je bolja nego rd03 to sve govori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja ipak mislim da je to u stvari bio atentat na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja kolko će da (nas) bude mnogo "online" offroadera, tako da ne bi bilo loše da bude i mala školica offroada... ja imam 1 dvd (početni) i mogu vam reći vrlo je korektan.... probao na glinari (ne ono sa ukopavanjem, to sam sam probao nešto...) Da samo na kratko batalimo zajebanciju ... Popsy, trebao bi mi taj DVD. Mislim da ima još jedan, sa naprednim "lekcijama". S obzirom da mi je offroad iskustvo vrlo blizu nule, dobro bi mi došlo da to pregledam. Ima neki .torrent pa da skinem to? Inače danas prelep dan za zujanje... al sam sebi izmislio milion "obaveza" ;D ;D ;D OOoo, da. Inače, nisam video ni jednu ST ;D a ni ostale Tenere.... valjda još spavaju i rano im je za buđenje. A možda im je bilo i hladno?? ;D ... napadoste dečka ... ionako su gume krive Gume su mu NOVE, Anakee... ja bih sa takvima... ihaaaaaaaaaaj preko ivičnjaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan na zalost ne znam dal cu moci odradit Kepu zbog vremena... Hahaha Ko hoće, taj dodje. Ko se boji, taj nadje izgovor ;D al ne smetaju mi nek pricaju sta oce moja tenera sa 1 klipom je bolja nego rd03 to sve govori ;D You wish! Dodji u maju, pa da proverimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za torent ne znam, probaću da iskopam... moraću da pojurim monstera on reče da ima i početni i napredni... čim kompletiram oba, mogu da ti narežem (i kome treba) mogu ti reći da su dobri i može da se vežba... @Gosa - sumnjao sam ja od početka da je atentat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da je javio na vreme, ukolnili bi mi ivicnjake ocas posla,ovako ispade da smo losi domacini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan al afika je tad ostavljana na puti (crkla ko po obicaju) i cigani (sto skupljaju staro gvozdje) prosli pored nje nisu se ni okrenuli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan al afika je tad ostavljana na puti (crkla ko po obicaju) i cigani (sto skupljaju staro gvozdje) prosli pored nje nisu se ni okrenuli ;D Ajde sad tu širiš dezinformacije, a znaš pravu istinu ;D Crk'o je alarm koji je isekao struju od CDI-ova i onda kada nije trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...