kepo 4527 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TEEEEEEEENEEEEEEEEREEEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, ponesite je sa sobom da skupljate delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali trebace vise od te jedne. Zavisi koliko afrika krene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo vidite kako su se trans alpisti spremili da skupljaju svoje delove,,ccc,araks arakis,,ko li ti tu kantu prodao pa moras te kofe za delove da nosis :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Ma jok. Samo dolivamo ;D . Sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Moze, al ako oces,a i ne mora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Moze, al ako oces,a i ne mora ... ne..mi samo benzin menjamo.. e mante se zaebancije.. ja sam majstor za kupus u kotlicu, pa ako zatreba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Taman potrosimo na dolivanje isto litara kao za zamenu ali nam izadje kao da placamo na rate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Moze, al ako oces,a i ne mora ... ne..mi samo benzin menjamo.. e mante se zaebancije.. ja sam majstor za kupus u kotlicu, pa ako zatreba.. to uvek treba, nego da dogovorimo termin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Arakise ako nastavis ovako imam da nagovorim Scubu da ti opet skine roll barove i sve plastike i da ti ih ne vraca do Djurdjovdana :P a ako su nase kofe eto jedne slike afrike na livadi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Ma jok. Samo dolivamo ;D . Sto pitas? Evo ga prvi i jedini iskreni! Samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kepo kad se pojavim sa alu koferima koji su bili na tvom sadasnjem motoru. Dal afrika nije mogla da vuce tolike kofere pa ih je GS prodao meni zbog toga ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, jel vi uopste menjate ulje? Ma jok. Samo dolivamo ;D . Sto pitas? Evo ga prvi i jedini iskreni! Samo tako nastavi Pa ja sam uvek iskren. Kad kazem da je ST bolja od AT ne znam sto mi ne verujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy gde nadje tu sliku AT. Ta je jednobojna. Za silikonsku treba sto sarenija. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Februar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tenera mašina, pola metra lima, tri metera dima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čim curi znači da ima ;D ;D ;D To je valjda fabrička boja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam uvek iskren. Kad kazem da je ST bolja od AT ne znam sto mi ne verujete? ja ti verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jao Popsy ja tek sad vidim da je ovo stvarno afrika. Drzalica ide u V raspored ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nego Kepo kad se pojavim sa alu koferima koji su bili na tvom sadasnjem motoru. Dal afrika nije mogla da vuce tolike kofere pa ih je GS prodao meni zbog toga ne znam. Nisu oni dostojni da stoje na kraljici, pa su prosledjeni dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan +1 verujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja ipak kepo mislim da zbog aero dinamike nije mogla afrika da vuce te kofere,a ima tu i tezine,,,znas da njoj i 1gram smeta... ;D ;D ;D eno pise tamo u onoj vasoj zallopojnoj temi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mi cuvamo liniju i uvek smo fit spremni da vas deremo ko jarce!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi cuvamo liniju i uvek smo fit spremni da vas deremo ko jarce!!! :D moguće, al u fudbalu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mi cuvamo liniju i uvek smo fit spremni da vas deremo ko jarce!!! :D pa naravno kad stalno gurate te masine pa ste u kondiciji.... pogotovu po nekom takozvanom off terenu,,,, nego,,,kako trcis pored paprike mislim afrike kad te pojuri mecka :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...