PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa i ti znas istinu o ivicnjaku pa me napadas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jes ... ko fol crko alarm... kineski alarm nikad ne crkava ;D ;D ;D a to su oni CDIevi na kojima sedite ... genijalno mesto za CDI... malo trupnes na sedište i izgubi kontakt ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa i ti znas istinu o ivicnjaku pa me napadas Pa istina je da si se "spotakao" o ivičnjak.... ili drugačije beše? ;D ma jes ... ko fol crko alarm... kineski alarm nikad ne crkava ;D ;D ;D a to su oni CDIevi na kojima sedite ... genijalno mesto za CDI... malo trupnes na sedište i izgubi kontakt ;D ;D ;D Ne gubi to bre kontakt Kod mene 20 godina stari originalni CDI-jevi i rade KO SAT .... a kineski alarm... pa no comment Od kada sam razvezao blokadu motora, sve radi. Ima shock senzor i PREGLASNU sirenu a to mi je taman dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo priznajem javno nije "ivicnjak" vec neznanje... idemo dalje Tenera je bolja od Afrike vtidecete... a tek ST sto je bolja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan slikovnica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Kepo!! Ove slikovnice dodju kao pravo osveženje Mogao bi i češće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 23, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pa i ti znas istinu o ivicnjaku pa me napadas Zato te i napadaju , zato sto znaju ;D ;D ;D ;D ;D Nego ostavite vi pedju, nasli ste njega nejakog da napadate..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan NAJ SMO JACI ! samo da se zna p.s Lepe slike Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego ostavite vi pedju, nasli ste njega nejakog da napadate..... Pa šta se qrči kad ne zna da leti? U stvari zna... preko ivičnjaka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan danas sam presao preko jednog i ... zamislite poznanici, nisam pao... to vec nije zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan WWwwoooooooowwWW !!!! Evolucija Tenere iz bicikla u malo veći bicikl? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 23, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan danas sam presao preko jednog i ... zamislite poznanici, nisam pao... to vec nije zanimljivo Nisi pao ali je tako malo falilo.....nema veze, bice bolje drugi put ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam presao preko jednog i ... zamislite poznanici, nisam pao... to vec nije zanimljivo Nisi pao ali je tako malo falilo.....nema veze, bice bolje drugi put ;D ;D ;D Vežba, vežba!! Ja ću ovih dana do Majdana, to je deo van grada gde je šuma, blato, pesak i ostale čarolije Oko 15km od moje kuće, dušu dalo za vežbu Na žalost, nema uzbrdica, Vojvodina je ovo... ali poslužiće za malo bolje upoznavanje sa off-om Subotičani, neko? Ide vam se? Jes' da ću poneti mobilni, no ipak ... a konop za šlepanje nadam se da neće trebati Hehe, napraviću par sličica svakako, kako god ispalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i vi sad.. I ja sam ljubio mecki branik kad sam kupio ST pa nista, covek se uplasi mislio da mu nema pola auta :o To samo dokazuje kolko je Tenera izdrzljiv motor, AT bi se i pri najmanjem kontaktu sa bilo cim raspala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan danas sam presao preko jednog i ... zamislite poznanici, nisam pao... to vec nije zanimljivo Nisi pao ali je tako malo falilo.....nema veze, bice bolje drugi put ;D ;D ;D Vežba, vežba!! Ja ću ovih dana do Majdana, to je deo van grada gde je šuma, blato, pesak i ostale čarolije Oko 15km od moje kuće, dušu dalo za vežbu Na žalost, nema uzbrdica, Vojvodina je ovo... ali poslužiće za malo bolje upoznavanje sa off-om Subotičani, neko? Ide vam se? Jes' da ću poneti mobilni, no ipak ... a konop za šlepanje nadam se da neće trebati Hehe, napraviću par sličica svakako, kako god ispalo ;D daleko ti 15km da guras :P :P :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i vi sad.. I ja sam ljubio mecki branik kad sam kupio ST pa nista, covek se uplasi mislio da mu nema pola auta :o To samo dokazuje kolko je Tenera izdrzljiv motor, AT bi se i pri najmanjem kontaktu sa bilo cim raspala.. pametno zboris ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ljubio mecki branik kad sam kupio ST pa nista, covek se uplasi mislio da mu nema pola auta :o Toliko o "snažnim kočnicama" koje ST ima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da da ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo nezgodno kad sa chopericu predjes na enduro, OGROMNA razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ljubio mecki branik kad sam kupio ST pa nista, covek se uplasi mislio da mu nema pola auta :o Toliko o "snažnim kočnicama" koje ST ima ;D ;D ;D ma nije to nego te ne trese motor sa vibracijama neko onako prosto klizi pa se covek uspava i zaboravi kolko brzo ide ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan sreca pa vozim dobar motor, inace neznam sta bi se desilo.. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaahahahahahaha Dobro je sto je sva u vinkli ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan upravo drugar i ja igramo ne ljuti se covece, kaze on U jebote jel ovo vozi neki peder?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au Neske de nadje ovu rahiticnu. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...