pera-s 434 Napisano Avgust 21, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cija je ovo ST? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno ovog što stoji pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... To priznajem i necu prezaliti ...hebala me obecanja i papucarenje...mada jesam se vozao po lokalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... To priznajem i necu prezaliti ...hebala me obecanja i papucarenje...mada jesam se vozao po lokalu. Jel ti treba šibica za taj fitilj rakete da bi se vozio ko čovek? Ne brini za Goliju, imaćeš još par šansi do kraja sezone. Očekujemo te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... To priznajem i necu prezaliti ...hebala me obecanja i papucarenje...mada jesam se vozao po lokalu. sa tom karabatinom, realno! i nije za dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D jel? ocoraveh od citanja vasih putopisa p.s. pitao danas jedan sa kolicima da mu platim da mi ocisti garazu od djubreta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D jel? ocoraveh od citanja vasih putopisa p.s. pitao danas jedan sa kolicima da mu platim da mi ocisti garazu od djubreta mora da je video onu tvoju raspadnutu afriku unutra onu sto nije stigla do nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 22, 2012 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dalje je stigla od ijedne tenere odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 22, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad su odgledali sta su imali na Discovery-u i ostalim kanalima, sisli su u "supu" da pomognu tenerasu oko redovnog servisa!!! cisto da se zna sta je u gosinoj garazi trenutno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 22, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... To priznajem i necu prezaliti ...hebala me obecanja i papucarenje...mada jesam se vozao po lokalu. Mozes da se tesis time da vozis ko Stoner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan da da, video sam sad na goliji... To priznajem i necu prezaliti ...hebala me obecanja i papucarenje...mada jesam se vozao po lokalu. Jel ti treba šibica za taj fitilj rakete da bi se vozio ko čovek? Ne brini za Goliju, imaćeš još par šansi do kraja sezone. Očekujemo te. Jok, brzina mi je hirurski odstranjena, a raketa je tu cisto zbog estetike i to nema nikakve veze sa KLEtvom koja inace itekako voli da se zavrti. A što se tiče Golije, ako saznam na vreme za novu organizaciju, svakako ne propustam! Mozes da se tesis time da vozis ko Stoner... Mislim da si me pomesao sa nekim. Uz svo duzno postovanje prema spomenutom nemam ni talenta, ni iskustva, ni znanja a ni zelje da vozim kao Stoner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 22, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cija je ovo ST? Moja Lijane ...moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta joj uradi to crni Vladimire? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad su odgledali sta su imali na Discovery-u i ostalim kanalima, sisli su u "supu" da pomognu tenerasu oko redovnog servisa!!! cisto da se zna sta je u gosinoj garazi trenutno.... Cela priča ima i logičan nastavak... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84660-wikileaks-objavio-udarnu-vest-kradja-motora/page__pid__1356830#entry1356830 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 22, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta joj uradi to crni Vladimire? Vozio je po Goliji , moj Lijane... do kobnog susreta sa zlim kamenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 22, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D jel? ocoraveh od citanja vasih putopisa p.s. pitao danas jedan sa kolicima da mu platim da mi ocisti garazu od djubreta mora da je video onu tvoju raspadnutu afriku unutra onu sto nije stigla do nigde to dokle je ona stigla vi samo na karti, mozda, mozete da vidite i stigla bi mnogo dalje da je vozac nije zajebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D jel? ocoraveh od citanja vasih putopisa p.s. pitao danas jedan sa kolicima da mu platim da mi ocisti garazu od djubreta mora da je video onu tvoju raspadnutu afriku unutra onu sto nije stigla do nigde to dokle je ona stigla vi samo na karti, mozda, mozete da vidite jeste,,ja sam cuo da je zamalo tu i ostala. :moto3:i pogubno za vozaca,,,,zamalo i on tu da ostane,,eto kolko je udobna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratnick 2 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-) Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu tiho da se umuvam u ovu debatu Da naglasim da se upisujem u ST sektu Od nedavno (ponosni vlasnik andrimil-ovog (Miloš) motora)) i dodam da sam prezadovoljan, doduse, kao početnik Nekoliko meseci pratim sve ovo i osim toga da je neodoljivo interesantna i neiscrpna tema, uz rizik da me prozivaju afrikanci, dodacu da je ST nesto kao stara dama i zasluzuje vise postovanja...Tesko da bi se moglo reci da je imalo los motor. Afriku nemam prava da komentarišem još uvek... Ako se bude organizovalo negde nešto, računajte i mene, da naučim i isprobam ovu "old lady", ako neko ima dovoljno strpljenja za početnike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 22, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan da sam prezadovoljan, doduse, kao početnik Dobrodosao Odlican motor za pocetnike. Kad postanesh iskusan, boze zdravlja, promenicesh i motor (preci na ozbiljniji), kao uglavnom i mnogi ovde .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da sam prezadovoljan, doduse, kao početnik Dobrodosao Odlican motor za pocetnike. Kad postanesh iskusan, boze zdravlja, promenicesh i motor (preci na ozbiljniji), kao uglavnom i mnogi ovde .. kolega 'oće da kaže kad te prođe mladalački žar, želja za snagom i brzinom i odlučiš se za nešto pitomije Afrika je realan korak ka penziji (BMW) :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 23, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan da sam prezadovoljan, doduse, kao početnik Dobrodosao Odlican motor za pocetnike. Kad postanesh iskusan, boze zdravlja, promenicesh i motor (preci na ozbiljniji), kao uglavnom i mnogi ovde .. kolega 'oće da kaže kad te prođe mladalački žar, želja za zivotom od guranja i odlučiš se za nešto ozbiljnije Afrika je realan korak ... :D :D Ne, ne, pogresno si shvatio, nemoj da ga zbunjujesh .. Mislio sam kad : sa igracke predje na neshto ozbbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedina sličnost Afrike sa Space šatlom su detonacije i to u slučaju da ima "krpež" od auspuha :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 23, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jedina sličnost Afrike sa Space šatlom su detonacije i to u slučaju da ima "krpež" od auspuha :P Ceka tebe i nas neki gulash tamo .. pa cemo ondaK na tu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako većina Afrikanaca putuje, upali Travel kanal ili Dicovery, kokice i uživanje sa Afrikom preko kontinenata :D :D jel? ocoraveh od citanja vasih putopisa p.s. pitao danas jedan sa kolicima da mu platim da mi ocisti garazu od djubreta mora da je video onu tvoju raspadnutu afriku unutra onu sto nije stigla do nigde Nego Bokilicu gde nestade onaj tvoj oglas o slovenackoj "stealth" africi rd07 94 god za 1800e iz rubrike prodajem cije si nam slike obecao? Zasto je obrisan oglas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...