SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaxa nemoj da padnes bice na vidoje.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eve ga. Utišajte zvuk jer je vetar jako duvao u mic. http://www.youtube.com/watch?v=YKK-hSxNUio&feature=youtu.be 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan jesi li opet zgazio u govno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan afrika medju klavirima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan interesantno da se vreme menjalo vise puta,sunce..snezna mecava,i podloga od blata,snega pa do cistog izglancanog leda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U jednom trenutku dok su govna padala sa neba od šumijevih hajde sad na 9500rpm. pomislio sam da će da je zapali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan :D :D sreca pa sam omasio vizir......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan a to ono kad je isutirao motor i otisao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa da pa posle toga............. kad sam krenuo i upao u baru xaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bilo i bara.... e jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 15, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi klip...pa vishe ste klizili nego vozili :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa idi ti pa odvozaj toj :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan bilo i bara.... e jbg... Ništa se ne sekiraj, trudio sam se da ne promašim nijednu. Mina, kreće Jimy da proveri da li je nizbrdica prohodna i kao vraća se po nas. Stoji šmu i kaže, debeli, aj se kladimo da će da kaže da je prohodno, al ja ne idem dole. A gde bi ti odavde sam? Pa kako gde, kući. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 15, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina, kreće Jimy da proveri da li je nizbrdica prohodna i kao vraća se po nas. Stoji šmu i kaže, debeli, aj se kladimo da će da kaže da je prohodno, al ja ne idem dole. A gde bi ti odavde sam? Pa kako gde, kući. :lol: :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak si ih vodio na onu nizbrdicu a drugi klip je izlaz iz potoka posle nizbrdice jel?! onom mom bratu seljaku danas ceo dan stajao auto parkiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 15, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak si ih vodio na onu nizbrdicu a drugi klip je izlaz iz potoka posle nizbrdice jel?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Birao je najgore puteljke :P :P ti acimo ne kaki.... rekao sam da se kladimo da ce da kaze da je prohodno........ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ajde sumi ne kukaj, nego menjaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore puteljke!? Hm, ja nešto ne primetih da je uopšte znao gde nas vodi. Jimy: Dobar dan, a gde smo mi sada? Ciga: Pa u Barajevu kujme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nago, koska, kada da očekujemo vidoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxa daaaaaaaa....... cek da nadjem signal....... jbm ti telefon........ axam evo nas........ pa gde Jimmy...... omasili smo ali moze i amo.......... xaxaxaxaxaxa u Barajevo..........aaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Deda Vidoje prebacen na hdd jos da stigne do youtube-a Mada sta ima da se gleda. Bilo je bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan koska, da nisam bio 'nomad, pa i da ti poverujem... a taj put za barajevo ste trebali da zapamtite zbog comskog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koska ti si car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 16, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi.. agregat sa Popsyjeve super tenere (VOLI VODU) Enduro YAMAHA, ali kod crnaca! Brateeee, al' ste popularni, nema šta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...