rusic 261 Napisano Januar 10, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sreca vasha pa zhivite u srbiji, van granica balkana ne bi tenere proshle tehnichki pregled pred registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan >> Imaju u redovima i najskuplju afriku na svetu.. može se ponekad videti na ušćetu.. toliki tank ima da može ponosni vlasnilk nemož za 5 godina da ga potroši.... Tako nesto je i računao.. kuća-ušce i nazad recimo 10km.. ako beše tank 42l.. vi vidite koliko je to vožnji za jedno punjenje. Može i za unuke da ostane << BUUUAAAAXAAAXAAAXAAAXAAA.....!!!!!!! Dakle, krepao sam od smeha... Evo, jos uvek hvatam vazduh... Jel to znaci oko 420km racunajuci i zagrevanje iste u mestu??? Nego, hteo sam nesto da vas pitam: Hocu li ja smeti i dalje da posecujem ovu temu, ako kojim slucajem umesto ST "uzmem"... ne, nisam mislio na AT, vec na Tako Dobar Motor (TDM-a)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan >> Imaju u redovima i najskuplju afriku na svetu.. može se ponekad videti na ušćetu.. toliki tank ima da može ponosni vlasnilk nemož za 5 godina da ga potroši.... Tako nesto je i računao.. kuća-ušce i nazad recimo 10km.. ako beše tank 42l.. vi vidite koliko je to vožnji za jedno punjenje. Može i za unuke da ostane << BUUUAAAAXAAAXAAAXAAAXAAA.....!!!!!!! Dakle, krepao sam od smeha... Evo, jos uvek hvatam vazduh... Jel to znaci oko 420km racunajuci i zagrevanje iste u mestu??? Nego, hteo sam nesto da vas pitam: Hocu li ja smeti i dalje da posecujem ovu temu, ako kojim slucajem umesto ST "uzmem"... ne, nisam mislio na AT, vec na Tako Dobar Motor (TDM-a)??? bolje uplati tirsovoj pare, barem ce neko da ima korist od njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sreca vasha pa zhivite u srbiji, van granica balkana ne bi tenere proshle tehnichki pregled pred registraciju u normalnoj zemlji bi te kofe odavno bile spakovane u kocku, a vlasnici hospitalizovani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan >> bolje uplati tirsovoj pare, barem ce neko da ima korist od njih << XEXEXEXE.... Da nisi i ti kojim slucajem Afros, pa si se osetio malkice prozvanim??? :zvizduk: Evo, posto su te Hondine V2 skulpture (tesko pokretne) toliko dobre, neka me neko slobodno zahebe, i ponudi mi TDM-a od 97. na ovamo u zamenu. A deo novca koji ne budem potrosio na kupovinu istog cu donirati u dobrotvorne svrhe. I svi srecni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo tema za tebe druze SHOKLA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 10, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA uzi ti tog TDM-a, pa te vodimo da ga lepo operesh malo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 10, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma moram da resim, ne lozi me ovo jurcanje....Ne mogu da prebolim ktm 640 adv.... Imam extra zeku, falice mi filing brzine ali pelcer je pelcer....samo naci ok spravu.. Gvozdeni, ja sam 100k terao CBR 1000f pre nego sto sam presao na Afriku .. I dan danas mi pomalo nedostaje, ali nishta sto jedna dobra voznja i druzenje po sumama i gorama i rekama zemlje Srbije ne moze da nadomesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Januar 10, 2012 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dva najjaca komentara na klipu su "sto desnije" i "evo je kisa" Koji kralj )))))))))))))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA uzi ti tog TDM-a, pa te vodimo da ga lepo operesh malo .. Auuuu jbt,svaka cast ali ja tuda ne bih smeo iskreno da Vam kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo tema za tebe druze SHOKLA. U pravu si druze Kepo. Nije, JOS UVEK!!! Ali svaki put zabalavim kada pretrcim ovu istu temu, i kada vidim kakav provod, avanturu i druzenje propustam. I upravo je to jedan od razloga zbog kojeg radim na tome, da ova tema postane za mene, a i ja za nju. E, sada, AT ili ST, nimalo laka odluka, pa cak ni vi, vrsni poznavaoci istih, ne nadjoste odgovor ni posle nekoliko stotina stranica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu jbt,svaka cast ali ja tuda ne bih smeo iskreno da Vam kazem. A ja sam muda svoja pojeo što sam se pre te rečice smandrljao onako muški i izlomio desni fuzaster sa sve polugom zadnje kočnice i morao se vratiti u kamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA uzi ti tog TDM-a, pa te vodimo da ga lepo operesh malo .. Odgledao sam ovo vise puta, i uvek sam ostajao bez daha. PRAVA STVAR!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan SHOKLA uzi ti tog TDM-a, pa te vodimo da ga lepo operesh malo .. Auuuu jbt,svaka cast ali ja tuda ne bih smeo iskreno da Vam kazem. Samo ti se cini, uz ovako ekipu i na mesec se stize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 10, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam kafenisao sa kapetanom, kakvu rutu je smislio Bog nek nam je u pomoci!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine za Kotlinu idemo malo blize, a ako nadjemo nekog sektasa gore, idemo i tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 10, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo oce li mi lanac izdrzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo oce li mi lanac izdrzati Ćuti bre, nisi video moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 10, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sa lancima.... Divcibare, Kosjera, Zapadna Srb sve zavejno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 10, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Kuju se planovi, moja koza i dalje u stali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti se cini, uz ovako ekipu i na mesec se stize. Za ekipu sve pohvale ,znaci sjajni ste ali ja tuda ne bih nikako smeo preci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 10, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za ekipu sve pohvale ,znaci sjajni ste ali ja tuda ne bih nikako smeo preci. ...onda bi ostao sam sa druge strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 10, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...onda bi ostao sam sa druge strane! Ljudi, aj da probamo most .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 10, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa gde cemo onda ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...