kepo 4527 Napisano Januar 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Seri, seri, moj golube beli Ajd videćemo se "na merenju"! A čime ćeš ono ti doći? Pa ni teneru nemaš neznam odakle ti ta ideja,,,,uvek mogu da uznem neko groblje od afrike sa servisa i da naidjem a tamo gde vi prodjete sa tim ragama,ja prodjem sa apn,com,negde malo sporije negde malo brze a mogu i sa tenerom da naidjem,ima zivih za razliku od tih paprika sto celu zimu pakujete,,popravljate...sklaapte,da bi se vozili par dana.... sa njime samo i mozes, za ostale si zelen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa prirodna visina,,,,sta da se radi.. no dobro, vi se zzezajte ja vam ozbiljno rekoh,kad god gledam one vase snimke cepam se od smeha,vi vise gurate nego sto vozite.. :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 7, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a mi odosmo da se tradicionalno provozamo za Božić Od kad se guranje zove voznja? Nemoj Popsy, danas nista ne treba da se gura ovaj radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 7, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa prirodna visina,,,,sta da se radi.. no dobro, vi se zzezajte ja vam ozbiljno rekoh,kad god gledam one vase snimke cepam se od smeha,vi vise gurate nego sto vozite.. :nanana: Nije bitna ni duzina, nit visina, vec tehnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa prirodna visina,,,,sta da se radi.. no dobro, vi se zzezajte ja vam ozbiljno rekoh,kad god gledam one vase snimke cepam se od smeha,vi vise gurate nego sto vozite.. :nanana: Nije bitna ni duzina, nit visina, vec tehnika Što bi rekla moja kuma "... nije bitno da li je veliki ili mali, pod uslovom da je veliki ..." :lol: Kao sto rekoh danas, sta se bude radilo danas radice se cele godine... taman sam se uplasio da cemo se samo mi Tenerasi voziti... kad eto ti i Gose slikanje ATvsST style eto ko ce se voziti cele godine (makar do Usca ) posle jos malo zujanja po gradu ... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 7, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo najzanimljivija tema na ovom forumu ,samo tako nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan a ona zelena gajba piva ? el to nosite da sednete i odmorite od tog dugog putovanja ili to popijes da bi uopste uzjahao Kandgrbu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno, gajba piva! A ja mislio deo bočne plastike sa one leve tenere.... taman se zelena uklapa u sveopšti "krpljeni" kolorit! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to krpacina, vidis da su boja i nalepnice pospadale...... ogulile se....... jbg brz motor pa spadaju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj brz motor, pre će biti lud vozač al ajd sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A šta voziš, hard_rock ? Neki 49cc tomos? Jedino je to moguće porediti sa st, pa ti se valjda ta kanturina zato i dopada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem u temu. Pre bih uzeo super teneru nego africu twin tako da moj glas ide st Kao da je neko nekoga pitao za mišljenje. Sedi i vozi se, pa onda dozvoli sebi zajebanciju u ovoj temi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je taman k'o i tenera. NEKRETNINA. Shvatam tvoje oduševljenje kangrbom. Imaš moje iskreno žaljenje. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem u temu. Pre bih uzeo super teneru nego africu twin tako da moj glas ide st Kamen mudrosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da te vežem za afriku i da te maltzretiram dok ne promeniš mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da te vežem za afriku i da te maltzretiram dok ne promeniš mišljenje. "ignorance is blessing"... pusti čoveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sad neću uz inat. Hard, nemo se ljutite, mi to za vaše dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ko se u ovoj temi naljuti, uleti mu kruti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan dobra je i tenera,vozio sam i jedno i drugo,ali afrika je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je taman k'o i tenera. NEKRETNINA. Shvatam tvoje oduševljenje kangrbom. Imaš moje iskreno žaljenje. :D :D ja bi bio malo lakši sa potezanjem termina NEKRETNINA, mogao bi neko da te pita za tvoj motor :P mada ja znam da ga ti redovno pomeraš.... po garaži :P Ima da te vežem za afriku i da te maltzretiram dok ne promeniš mišljenje. aj da si rekao da ga voziš na africi, al vezivati čoveka za nepokretan motor i maltretirati je okrutno... eto kakvi ste vi afrikanci dobra je i tenera,vozio sam i jedno i drugo,ali afrika je Transformer... jeste, transformiše se na drumu, odbacuje višak delova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Čuj brz motor, pre će biti lud vozač al ajd sad. Ja imam lekarsko uverenje da sam normalan vozac :P :P :P cak do "E" kategorije stigoh ....... ti bre drugu kangrbu vec raskantavas i nikako da shvatis da ne moze da ide kao ST :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam lekarsko uverenje da sam normalan vozac... Ajde budi drug, pa i ostalim tenerašima odaj tajnu koji lekar prodaje potpis za jedno pivo? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam samo voznju. Al ne mogu ja da promenim misljenje kao suvozac Doživeo bi ti nirvanu i na zadnjem sedištu... Pokušaj da zamisliš onda samo kako je VOZITI JE! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan mdaa.. kao da jedeš veliku čokolada s lješnjacima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 8, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Je li bre..vi afrikanci i tarabasi,jel vozite te tarabe i po snegu ili samo po suvom asfaltu?Ako vozite i po snegu...cekam vas da vidimo sta te tarabe mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...