gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, otvaraj tu temu, barabo lenja :D Da ne bude prozivka samo da kazem da sam vecinu obisao ali nemam profi fotke kao sto sam skinuo sa neta Prozivka dolazi tek sada: Pazi da ti ne poverujemo da si većinu obrisao.... Slike sa neta se skupljaju kada nemaš svoje, jer nikada nisi isterao tu nekretninu dalje od kućnog dvorišta :D zasto sumnjas u coveka? nije rekao da ih je obisao na ST-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dooooooobro, onda spisak počinjemo sa jednim afrikancem i 0 teneraša 1. jager 2. aćimo 1. jager 2. aćimo 3. Popsy Ovakvim dvd-om sigurno neki neće moći u anđanje...cccc Kad sam sa ovim diskom prolazio pored afrika, sa novim (polovnim by Zextreme) ću to isto al na zadnjem :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvim dvd-om sigurno neki neće moći u anđanje...cccc Au koje olaksanje, pa ja sam tek sada shvatio da imam nove lancanike, a bio sam ubedjen da su pred zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je dnevna soba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je dnevna soba jednog afrikanca ... delovi svud po kuci samo nisu na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bar je odabrao pravu boju za motor.... emajl belu... pronađite razlike na ove dve slike :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan razlika je ! na gornjoj slici ima dva kruga na donjoj jedan ? el to ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Februar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Au Goso, ovo ti vraca za ono vredjanje na Facebook-u, nisi trebao da mu omalovazavas moped javno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvim dvd-om sigurno neki neće moći u anđanje...cccc Moglo je to jos da tera bez problema. Taj nije presao ni 60.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Au Goso, ovo ti vraca za ono vredjanje na Facebook-u, nisi trebao da mu omalovazavas moped javno ja sam mu jedini rekao istinu, farbali bi i oni al se na rdju farba ne vata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo vam jos jedna da imate na sta da onanisete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvim dvd-om sigurno neki neće moći u anđanje...cccc Moglo je to jos da tera bez problema. Taj nije presao ni 60.000km. naravno, kad ga je vise gurao naego vozio :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti tu gle sto ti smesan taj rezervoar kao da je iz 70-zih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Cuti tu gle sto ti smesan taj rezervoar kao da je iz 70-zih.. s obzirom kako si ti nagrdio svoj motor, ovu izjavu necu shvatiti ozbiljno, posto je ocigledno da imas devijantan ukus i osecaj za lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 14, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti imash ovce na sve strane, a ova je josh i crno bela .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heh, žene... Gošo, moja žena ti je pohvalila police! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Heh, žene... Gošo, moja žena ti je pohvalila police! zahvali se u moje ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 14, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Goso zaboravih da pitam, jel to znaci da sklapas ovih dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso zaboravih da pitam, jel to znaci da sklapas ovih dana ? verovatno, biti ces obavesten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Goso zaboravih da pitam, jel to znaci da sklapas ovih dana ? verovatno, biti ces obavesten verovatno ce znati ceo forum .... to ce biti dogadjaj veka !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala zamena svih tečnosti u motoru Ulje u prednjim viljuškama, antifriz, kočiono ulje napred i nazad... Teneraši, naebali ste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 14, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala zamena svih tečnosti u motoru Ulje u prednjim viljuškama, antifriz, kočiono ulje napred i nazad... Teneraši, naebali ste Evo ja sam se toliko uplasio da sam zadenuo muvopec za pojas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... nešto te nema na spisku za vikend... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 14, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neozbiljni ste, naravno da me nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...