sale z900 328 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje ili je posedovao navedeni motorcikl, ne bilo mu tesko da nam napise neko iskustvo tj. nesto malo vise nego sto mozemo da nadjemo na netu. Voleo bih da imam jedan ovakav primerak u svojoj kolekciji, koja se trenutno sadrzi od jednog motorcikla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Voleo bih da imam jedan ovakav primerak u svojoj kolekciji, koja se trenutno sadrzi od jednog motorcikla ;D Eeeee...i tata bi sine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Prosto ne moguce da se niko nije vozio ovaj motorcikl, Peki, da li je tvoja crna boldorka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, crna sa sivim slovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6558 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Eh, legendarna Katana, 750/1100. Masina je kao GSX 750/1100, tj, izvedena je iz masene GS serije, samo sa 16 ventila. Ja imam GSX 750, male su razlike u masini, ima nekih drugih, u sustini sitnih osim u estetici. Imam ovde njenu servisnu knjigu, pogledacu tacno gde su razlike, pisacu sutra o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Miso, ti nam nesto obeca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6558 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, stize sutra, malo sam upao cajknot sa poslom. Izvinjenje, jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Oprosteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Strašan motor,a prije par godina na susretu u NS sam vidio baš jednu takvu i motor je bio perfektno očuvan da si bez problema mogao da ga vratiš u trgovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6558 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Iyvinjavam se jos jednom za kasnjenje, ali, evo, sad stigoh da pregledam "citab" koji imam. Ja imam uputstvo, manual samo za model 750, tako da su razlike izmedju GSX 750E i Katane 750 ili zvanicno, GSX 750SZ sledece: 1. plastike, oklop 2. anti dajv viljuska 3. drugacija bregasta, sa drugim uglovima otvaranja/zatvaranja 4. ojacana radilica time sto je zupcanik primarnog prenosa zavaran za radilicu 5. povecana snaga, povecana kompresija 6. karburatori su drugi, umesto BS32SS su BS34SS 7. aluminijumska zadnja viljuska Eto, to su, koliko sam nasao, jedine razlike. Moguce je da je u kasnijim modelima jos nesto menjano, ali, za to nemam podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Strašan motor,a prije par godina na susretu u NS sam vidio baš jednu takvu i motor je bio perfektno očuvan da si bez problema mogao da ga vratiš u trgovinu. Mislim da je ta bila iz Zrenjanina - Mužlje. Probao sam taj model odmah nakon premijere. Oduševio me je ,kao da je pao sa druge planete. Jedina zamjerka mi je bila na poskakivanje zadnjeg kraja pri naglom kočenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6558 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, bio je pre nekoliko godina jedan fantasticno ocuvani primerak, covek je vatrogasac iz ZR. Toga se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...