FckThWrld 47 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gdje da se kupe : 130/90/16 i 150/90/15 ali SAMO whitewall dolaze u obzir. Suzuki Intruder je u pitanju. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam mogao da nadjem za moj motor pa sam kupio standardne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 16, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju gumu kupio na ovom sajtu i poslao na adresu u Nemačkoj koju mi je Vlada (nick "Siffaca"). On posle to pokupi i prebaci za Srbiju. Meni je to naplatio ako se dobro sećam 15 eur http://www.reifentiefpreis.de/Motorrad-Strasse/16-Zoll-Reifen/130-90-16/CONTINENTAL-ContiMilestone-2-73H-21223-Motorrad.html Vidi i sa Berom. Moj drugar je kupio gume za GS-ADV od njega po vrlo dobroj ceni Vidi i sa Matom iz Mladenovca (ima negde njegov telefon na forumu). Dečko je extra korektan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp, sa ponudom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...