drilling ltd 643 Napisano Jun 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Paša na forumu bojan1984 nema dovoljno postova da bi postavio oglas za ovaj kobojagi motor pa me zamolio da ja to uradim, reko ajde samo da se reši ove bede od motora U pitanju je Aprilia Pegaso 650 Cube koju aj lično nebi vozio nikada iz razloga što je raspali Italjan kada je kupovao pre tri godine nije hteo da sluša nego samo da jaše štaćeš mladost ludost I tako je na raspalog Italijana dodao još koje kakve gluposti kao centralni štender, neke štitnike za ruke i neznam šta još da bi sada izgledao ovako. Na slkama se vidi da ima neke topove tako da se čuje kao ferguson u prvoj sporohodnoj sa bvodbraznim plugom ali i on je svestan svoje gluposti pa uz motor daje i fabričke auspuhe da bi normalan čovek mogao da zameni ove Jedino što vredi na ovom motoru je top case Kapa moislim 46L Da bi ga se što pre rešio prošle nedlje nije štedeo i registrovao ga je još godinu dana Tako da onaj koji kupi ovu šklopociju može da vozi bez razmišljanja pod uslovom da sipa gorivo u rezervoar, sadašnem vlasniku to baš nije išlo od ruke Evo još koja slika čisto da se vidi je motor ponekad i vožen Dobro neću više da ga hvalim kao Cigan Konja Vlasnik će se već javiti u ovoj temi pa sve što vas interesuje smarajte njega ili na tel 0692259768. Mislim da on ovo ceni nekih nezamislivih 1600e a sad ako stvarno imate para na bacanje vi izvolite pa ponudite onoliko koliko smatrate da možete. 19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga nahvalioooo.... Mora da ti se covek gadno zamerio ! SRECNA PRODAJA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ubedi Pasu da mi proda otvorene auspuhe po normalnoj ceni (vec mi rekao da ih nece skidati) jer ce tako motor brze prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazes pasanac znaci? Mora da je ozenio mladju sestru Sto bi se reklo, lepo si ga nahvalio ali nemoj vise I neki topovi..YO....MURA?! Koliko su bili, jedno 500eurica? Inace lep motorcic i srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da napišem da je prizveden davne 1999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Jun 12, 2014 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga nahvali :lol: Kada sam ja prodavao mog Pegasa trebalo je tebe da angazujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 12, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da napišem da je prizveden davne 1999 Sa kraja proslog veka bolje reci. Sit se ismejah...ovako bi i moj surak stavio oglas kad bi ga zamolio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od boljih oglasa što sam u životu pročitao. :takoje: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaa koliko moze da razvije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko si ti ljubomoran na pašu i na negovog ATA-krilatog,dali si za toliko dražesniji prema svastici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 13, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo reče nezmislivih 1600e Sada bi se zadovoljio i sa 1500e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 13, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Заинтересован сам за топове али ове јошине Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 13, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan U bre što ste navalili na te Topove kao da su neki neće čovek ništa da skida samo da ga se reši Sad čujem još neku novinu da kupcu na teritoriji Beograda sleduje gratis prevoz do kuće Zamisli čovek kupi motor a nesme da vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 14, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Svet stvarno ide u pogrešnom smeru Jutros član foruma videvši ovaj oglas došao i izbrojao keš Još kada bi hteo da se javi u ovoj temi da mu poželimo sreću pa da mećemo pod ključ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Jun 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ode đunta...a kad će čašćavanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros član foruma videvši ovaj oglas došao i izbrojao keš Još kada bi hteo da se javi u ovoj temi da mu poželimo sreću pa da mećemo pod ključ Trebace mu sreca i metnuces ga pod kljuc jer je bio dovoljno...da kupi...OVO??? :O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od novog vlasnika Ukapirao čovek sta je uradio Zaključano 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...