KileL93 0 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Problem je sledeci: Probao sam da upalim burgmana (inace 2001. god.) posle oko mesec dana stajanja (pre toga sam vozio, odnosno radio je posle zime).Upalio je na trenutak, ugasio se i to je to... Proverio sam svecicu, u pocetku nije bacala varnicu ali sam smanjio zazor i posle je bilo u redu.Kada sam to uradio i vratio svecicu poceo je tokom verglanja da puca na auspuhu ali i dalje nije mogao da upali.Posle toga sam proverio pumpu, radi normalno.Karburator deluje ok, membrana isto tako...Sta tu moze jos biti, elektronika, dizne...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jun 9, 2014 Malinar u pokusaju, 1695 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan svecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KileL93 0 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan svecica Hvala, promenicu svecicu pa cemo videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KileL93 0 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan svecica Hvala, promenicu svecicu pa cemo videti... Zamenio sam svecicu ali i dalje nece da upali...Vergla normalno ali nema nikakve naznake da ce da upali. Primetio sam na svecici crn trag kada sam je skinuo(i na novoj i na staroj) kao od ulja ili tako nesto...I vise ne puca kada vergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...