Crazy636Orange 0 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrnjacka banja Prijavi odgovor kao problematičan Jakna IXS Roadstar: Kaciga Arai: voleo bih da znam kakva su vam iskustva sa ovim markama i i da li ste zadovoljni? pre ovog sam imo Dainese jaknu od gorotexa sa kojom sam bio zadovoljan,i FM kacigu koja nije bila losa,a sad sam uzeo ovo za ovu sezonu,pa me interesuje vase misljenje? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 9, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan IXS je marka koja je negdje u sredini sto se tice kvalitete opreme.Prije sam imao komplet (jakna i hlace) od IXS i bio sam relativno zadovoljan. Odnosno koliko para toliko muzike Sada imam 2 kompletaDainese (goretex i koza) koji je po mom misljenju za klasu vise od IXS. IXS je uglavnom dobar izbor,a sto se tice Arai,mislim da to ne treba komentirati.Stvar je u izboru boja sto ti se svidja,a svaki model je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa i IXS radi goretex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 10, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pa i IXS radi goretex naravno da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je extra, imam IXS komplet opeme i prezadovoljan sam. Mozda je mali problem leti na preko 30 stepeni sto po mom misljenju nema dovoljno provetravanje. Za ovo vreme je vrh ima zimski ulozak i veruj mi da je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crazy636Orange 0 Napisano Februar 15, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrnjacka banja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima,a evo slika kacige: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...