Шоне 0 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa tim ventilom,pre 1000km sam uradio komplet masinu,cilindar,klip,menjac komplet a svim lezajevima dihtunzima i ostalim.. E sad,taj ventil mi je glavio skidao sam ga i cistio dosta puta i isao je 2 dana i opet me je zezalo. Kada se vozim po gradu on podigne temperaturu sve kako treba i ide kako treba,al kad idem od mesta do mesta kad se ugreje bas,bas pocne da gusi,tj nema eksploziju na 8k obrtaja u vecim brzinama,kao da nema snage da ga otvori. Majstor moji mi je radio motor tvrdi da je otisao neki magnet ili kako mi je vec rekao u tom ventilu. Zanima me jel zna neko ko ima iskustva sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Шоне 0 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem da kada ga vozim na 4-5k obrtaja zna da guta knedle dok se ne zaleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...