nellle 614 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam slucajno naleteo na neku last minute ponudu tako da u ponedeljak palim na Zakynthos iliti Zakintos. Problem je sto nista ne znam o tom ostrvu....Ono sto izgooglam je uglavnom ta cuvena plaza u uvali sa olupinom broda i to je manje vise to... Jel bio neko tamo,ima li cega da se vidi?Neke dobre plaze za koje mi nije potreban brod da dodjem do njih? Bicu u mestu Laganas i planiram da iznajmim skuter pa da obilazim ostrvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Bio ja pre 3 godine,lepo je ostrvo,ima lepih plaža a mesto Laganas ti je poznato po gomili pijanih Engleza,tako ako tražiš miran odmor,tamo ga nećeš naći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da...Danas smo se supruga i ja odlucili u roku od 2 min za Zakintos jer zvuci exotic a kada sam stigao kuci i video na netu da je to premium mesto za clabere 18-30god (tako Wiki kaze) malo sam se razocarao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micko981 4 Napisano Jun 6, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 300i Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog za Zakintos ako ne volis vrevu Tsilivi , mirno mestasce inace Zakintos obici motorom , izmisljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 6, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno ako ides na obilaske i slicno nosi ranac sa vodom i hranom, plazu sa olupinom obici, voda je kao izmisljena, olupina broda nista posebno, ja sam nosio suncobran pa su me svi gledali kao crnu ovcu, posle kad su poceli da se cvrlje i dinstaju na suncu svi hoce pod suncobran ili se guraju uz stene jer je bilo hlada, onaj obilazak gde ides brodom oko celog ostrva zaobidji, em sto ces da izgubis ceo dan, em nista posebno, gomila zelenih ljudi oko tebe, neki i peglaju po brodu, na ostale mozes da ides, oni izleti gde ides da vidis kornjacu mozes da ides a i ne moras, uzmes dusek i ides sam da je trazis, nije mnogo daleko, obavezno iznajmi sef, ako si u prizemlju ne otvaraj vrata nocu da se luftiras jer mozes da imas i ponekog posetioca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su sanse da se nadje kvalitetan i povoljan smestaj na licu mesta, bez odlaska u agenciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
micko981 4 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 300i Prijavi odgovor kao problematičan kad se iskrcas iz trajekta na Zakintosu u luci imas na desetine ljudi koji drze table da izdaju sobe i apartmane, tako da ako imas pregovarackih vestina sigurno mozes naci nesto ok i povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo par dana citao o Zakintosu,o mestu Laganas nisam procitao ni jednu dobru stvar,plaza ocaj,sve 0 a nocni zivot vrhunski... Jbg,nema veze,iznajmicu skuter pa po ostrvu,vidim da istocni deo ostrva ima lepe plaze,mada tu je i neka plaza Kalamaki odmah pored Laganasa,uostalom videcemo... Javljam kako sam prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan malo sam kasno video. Ali mozda ce pomoci. Grcka rec PU INE, znaci gde je npr neki pravac. Putevi su nenormalni na Zakintosu, a saobracajni znaci, kao da su ih deca postavljala. Skoro pa nekorisni. Kalamaki nije neka plaza, ali imas Agios Nikolas i tu juznu stranu ostrva koja je lepa sa plazama. Ako treba i jos neka informacija dok si dole, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da iznajmljujes skutera nego obodji ostrvo sa tim Kawasakijem sa kojim idete tamo. Ja sam bio prosle godine sa devojkom i mislim da je bolje na Lefkadi i Kefaloniji. Za dve nedelje idemo na Kefaloniju btw. Pozdrav i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio prosle godine sa suprugom ali autom i bilo je fenomenalno.Za mene taj put nije nista strasno iako je prilicno daleko.Ynam samo da su Beogradjani koji su dosli avionom bili ljubomorni sto sam ja tamo sa autom.Jebiga ipak zakup onog malog prca od auta 35 e.Skutera ima ko blata.Laganas bas nije resenje za miran odmor ali ne moras biti tamo .Vredi otici brodom na Navajo plazu i kupati se u onoj predivnoj vodi.Vodi racuna o sipanju goriva ako ides motorom nocu ni jedna pumpa ne radi.Ja cu otici jos jednom ove godine da utvrdim gradivo i onda cu menjati destinaciju. Imas market Lidl blizu Laganasa i tu mozes jeftino da pazaris mada meni tamo nesto nije bilo preskupo ni kada sam jeo po restoranima.Pitaj slobodno ako te jos nesto interesuje i u vezi puta i bilo sta.Ja sam tamo sve obisao za 10 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Jun 13, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja da su Beograđani koji su došli kolima zavideli meni što sam došao motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj sin bio sa drustvom proslo ljeto preko neke Beogradske agencije i komentar je bio: Dodjoh, vidjeh i nikad vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 14, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u restoran Ethnic steak house u Argasiju, nalazi se u glavnoj ulici. Imaju fina rebarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio i svratio.3 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan bio u Laganasu...ako si zeljan alkohola i pijanih engleza, pravo mesto za provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...