zajec 245 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se na Vozdovcu uKumodraskoj ulici, nemam trenutno sliku izgleda ovako, samo je siri.Raskopljen i bez srafova stoji u ulazu, pa kome treba neka se javi na PM. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Predlog : Na KupujemProdajem.com postoji rubrika "Doniram zrtvama poplava" , okaci i tamo, sigurno nekome treba Svaka cast na gestu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jun 1, 2014 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odlicnom predlogu. Trosed je otisao u prave ruke! u Obrenovac. Clan Aćimo prosledjuje svojim kombijem trosed zrtvama poplava. Hvala Aćimo! Kuca moje devojke je tamo popljavljena, ali ja nemam gde sa njim jer je potrebno kompletno renoviranje podova i zidova. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odlicnom predlogu. Trosed je otisao u prave ruke! u Obrenovac. Clan Aćimo prosledjuje svojim kombijem trosed zrtvama poplava. Hvala Aćimo! Kuca moje devojke je tamo popljavljena, ali ja nemam gde sa njim jer je potrebno kompletno renoviranje podova i zidova. Kao i vecina tek trenaju radovi da krenu. Meni je kuca tek od juce dostupna,unutra Hirosima. Trebace namestaja,starih TVa pa bolje nego da se baci. Samo da ne pocnu pocepane,probijene sa zicom,nefunkcionalne da daju,da se oslobode djubreta. Svaka cast na ovom trosedu i kolegi koji je odneo trosed u prave ruke,svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako zajec, trosed ide tamo gde je najpotrebniji. Potrebno je manje sređivanje i kada to završim ide u kuću jedne porodice u centru Obrenovca. Biće dokumentovano i objavljeno po završetku. Hvala još jednom. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i obećao, slika govori hiljadu reči, ali onaj miris ne može ništa da opiše. Trosed je imao ovu manu koja je lako i brzo rešena... I sada izgleda ovako ispred kuće Milorada Stevanović selo Urovci iza tenta Na žalost, nismo mogli odmah da ga postavimo na mesto jer je trebalo pospremiti kuću a deca su spavala. Otišao sam dalje gde me je očekivalo još par porodica. P.S. Njihova kuća nije stradala u poplavi, ali su primili dve porodice kod sebe dok im se ne srede kuće u kojima su živeli. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...