AArnold 84 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim i ja 99% vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 23, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako konačno: Polazak iz NS u ulici Modene u 9h tačno. Molim vas da se skupimo do 08:45. Idemo auto putem. Ko ne plaća putarinu ja ga ne poznajem Ja je plaćam. U BG oko 10h stajemo na pumpi Zmaj da pokupimo ljude iz BG koji će nam se prdružiti. U 10:30 krećemo sa pumpe Zmaj do Batočine. Ja ću verovatno morati da punim gorivo na toj pumpi. U Batočini smo oko 12h otprilike. Odatle preuzima Vladamir koji će nam biti lokalni vodič. Iz Batočine krećemo nazad najkasnije u 16:30 da bi što pre stigli do NS. Ako je moguće da nas ne zahvati preveliki mrak Spremite sendviče, piće, toplu odeću i obuću Vidimo se u Modene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jako zao sto necu moci da idem sa vama, jer imam neke obaveze, a bas imam zelju da se negde malo dalje provozam.U svakom slucaju lepo se provedite i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uspavao se Svaki dan ustajem u 6, a danas nedelja, dan za odmor i eto... Aj' pa kad se vratite da cujemo kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, ja sam se pre 15 minuta vratio, slike ne mogu da postavim jer nemogu da ih prebacim sa fona na komp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam stigo,bilo je fino,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan stig'o i ja bilo je fino, lepo se izvozali i tako... aj brzo izbacujte neke slichice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kuci. Divan dan i lepo druzenje. Hvala svima, posebno Vladimiru i njegovoj devojci kao nasim domacinima i vodicima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e bem ti rukavice sam izgubio,nije opasno skijaske su,nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan rukavice su ti ispale na parkingu ispred restorana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo lepo a nadam se i vama drugari. Bilo bi lepo da se svi ovde zapljunete da ste stigli zivi i zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja kuci. Divan dan i lepo druzenje. Hvala svima, posebno Vladimiru i njegovoj devojci kao nasim domacinima i vodicima. Pozdrav zheni! i ona chita forum a zamrzece te ako ovo vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika, sumnjivog kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan i jos malo Markoneovog striptiza... crvenih fenjera... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan toliko od mene za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo,svaka cast ucesnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1456 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo i Markone i ja do Novog Sada...usput Markone ugazio nekog psa pa smo malo pauzirali ali je sve OK. Veliki pozdrav svima, posebno Vladamiru i zeni ;D , mada da smo jos samo malo duze cekali onu klopu sad ih nebi pohvaljivao i zahvaljivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i ostali koji su slikali da okace slike umanjene na 640x480 a u originalnoj velicini saljite mi na email. Velicina nije bitna inbox je ogroman, samo saljite! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo i Markone i ja do Novog Sada...usput Markone ugazio nekog psa pa smo malo pauzirali ali je sve OK. Da li to OK znaci da je i pas OK, ili ste glumili ministre policije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno drugovi i drugarice! Drago mi je da ste se lepo proveli. Bas Vam zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I jos koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan @ sci Pu, pu, pu daleko bilo... pomeri se smesta! Svima: Pas nije ok. Ako je to uopšte bio pas. Kao ni opruga bočne nožice. Elem, naleteo sam na neko meso na sred autoputa gde su sa strane nekih 20m od puta vatrogasci nešto petljali. Kola ispred i pored mene... samo sam osetio neku izbočinu i u sledećem momentu mi se ugasio motor jer se otkačila opruga sa nožice, koja je ostala da visi a motor odmah izgubio kontakt. Vezao sam nožicu pertlom i nastavili smo put. Ništa strašno, samo moram sutra na pranje motora jer je sam krvav u donjem delu :o Osim ove sitnice, izlet je protekao u savršenom redu, po savršenom danu za vožnju. Vladamir je okačio sve slike, pa ostaje samo da opišem ceo događaj kako sam ga vdeo. Ali ću to ostavit za sutra kada malo sredim utiske HVALA SVIMA KOJI SU SE ODAZVALI NA OVAJ IZLET A NAROČITO IVANI I VLADAMIRU - NAŠIM DOMAĆINIMA! Ako kažem da je ispred restorana bilo parkirano 17 motora, nadam se da je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...