boskegsxr 1 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ja cu da se dogovorim danas sa dimcom pa da spicimo i mi iz mladenovca preko plane u batocinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih i ja da idem. Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako? Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off Putarina od BGD-a do Batocine je oko 350 dinkica, a to za prijave mislim da nije istina ali nemogu da tvrdim. Bilo kako bilo na naplatnoj rampi kod Batocine gde se vi iskljucujete nema kamere pa nema ni problema . Ko hoce nek stane i plati ako nece moze bez problema da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110] bokilic i ja smo u 12h u batochini... Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine? Pa ne znam , verovatno necu moci rano da krenem , pa mi je najbrze da spicim autoputem do Batocine ... Easy, imas moj broj druze javi se da te sacekam negde ako treba i da te sprovedem u centar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako stoje stvari i Arnold ide ;D Danas sam servisirao Triumpha tako da je spreman za sezonu! Marcone ja i ti se cujemo u Subotu ok.Pozdrav Pa vidim bice ljudi...Arnolde, taman i da popijemo ono pice sto smo dogovarali... Pa bio bi red !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih i ja da idem. Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako? Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off Ja ne placam za ostale neznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih i ja da idem. Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako? Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off ja kolko znam niko iz svilajnca ne placa putarinu,niti je nekom stigla neka kazna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko znam nikom iz svilajnca nije stigla prijava za to,,,to je dezinformacija,sto se zare princcc nejavi da svratis na kafu,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kolko znam nikom iz svilajnca nije stigla prijava za to,,,to je dezinformacija,sto se zare princcc nejavi da svratis na kafu,, Meni je onaj cikica sto radi na naplatnoj rampi rekao,citiram:"Ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im sada stigle prijave,a ovi stranci ne placaju" Svratio bih ja,ali isao sam na sahranu,pa nisam imao ni vremena ni raspolozenja.Drugi put se javljam sigurno.Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije? Ja ću biti tamo u 15 do 10 možda koji minut ranije tako da dogovor važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko znam nikom iz svilajnca nije stigla prijava za to,,,to je dezinformacija,sto se zare princcc nejavi da svratis na kafu,, Meni je onaj cikica sto radi na naplatnoj rampi rekao,citiram:"Ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im sada stigle prijave,a ovi stranci ne placaju" Svratio bih ja,ali isao sam na sahranu,pa nisam imao ni vremena ni raspolozenja.Drugi put se javljam sigurno.Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije? laze cikica ko lopov,,,,,al nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dr.Bane i ja sam oko 9:45 na Zmaju pa sigurno pijemo kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad lepo prebrojavanje da vidimo ko sve ide definitivno, da se malo ozbiljnije organizujemo. Nema cekanja, nema zvanja, svi ispostujte satnicu i sve ce ici ko po loju. Ja nazalost nemogu da vas primim i ugostim u tolikom broju u mom skromnom domu ali tu je blizu kafic-poslasticarnica a vodim vas i na voznjicu na jednu zanimljivu lokaciju oko 25 kilometra udaljenu od Batocine. Ako se neko izgubi, zaluta, treba mu pomoc ili sprovodjenje da nadje tacnu lokaciju ili ima nedaj Boze neki defekt a sve to u blizini Batocine neka me pozove da pomognem koliko mogu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja 99% dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hocete li vise krenuti??? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nam ime kafica u Batocini. U kaficu smo nadam se oko 12h pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 23, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim,, jel si siguran da dolaziSH? ;D docice josh neki drugari iz kragujevca, chisto da znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 23, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nam ime kafica u Batocini. U kaficu smo nadam se oko 12h pa se vidimo. kafic je u samom centru u batochini, na trgu... samo pitaj gde je trg i videcesh nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg208897#msg208897 date=1203795549] ja dolazim,, jel si siguran da dolaziSH? ;D docice josh neki drugari iz kragujevca, chisto da znate dolazimmmm mislim valjda ti dolazis do mene :D pa pikamo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Thanks. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda nas i cujes :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan a mozda nas i cujes :D :D Volim taj zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da potvrdim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Napisi nam ime kafica u Batocini. U kaficu smo nadam se oko 12h pa se vidimo. Ime kafica je JAOOJ i nalazi se u centru batocine na trgu. Gazda je moj drug pa sam najavio okupljanje i bice izbacena basta (na trgu) jer je najavljena temperatura oko 17 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Hocete li vise krenuti??? :) Nemoj da nam offujes po temi prijavicu te uredniku Ti si ustvari ljubomoran sto nedolazis sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...