Jump to content

Moto Zajednica

NS-Batočina via BG 24.02.2008 MISIJA ISPUNJENA!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 953 postova

Hteo bih i ja da idem.  :D Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako?

Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off  ;)

Putarina od BGD-a do Batocine je oko 350 dinkica, a to za prijave mislim da nije istina ali nemogu da tvrdim. Bilo kako bilo na naplatnoj rampi kod Batocine gde se vi iskljucujete nema kamere pa nema ni problema  ;). Ko hoce nek stane i plati ako nece moze bez problema da prodje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

link=topic=14907.msg208366#msg208366 date=1203697110]

bokilic i ja smo u 12h u batochini...

Easy Rider, hocesh da se spichish ti do kg-a da odemo zajedno do svilajnca kod bokija pa onda do batochine?  :)

Pa ne znam , verovatno necu moci rano da krenem , pa mi je najbrze da spicim autoputem do Batocine ...

Easy, imas moj broj druze javi se da te sacekam negde ako treba i da te sprovedem u centar  ;D

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Pa kako stoje stvari i Arnold ide ;D Danas sam servisirao Triumpha tako da je spreman za sezonu! Marcone ja i ti se cujemo u Subotu ok.Pozdrav

Pa vidim bice ljudi...Arnolde, taman i da popijemo ono pice sto smo dogovarali...

Pa bio bi red  !!! ;D

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Hteo bih i ja da idem.  :D Znaci ona jugopetrolova prva do tempa i kvantasa,jel tako?

Imam jos jedno pitanje-Hocete li placati putarinu? Ja sam danas bio do Svilajnca i nazad i za putarinu dao 620din,odnosno 310 u jednom pravcu,a do Batocine bi bila bar 400 u jednom pravcu. Pitam danas onog sto radi na naplatnoj rampi jel placaju motori,a on kaze ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im stigle prijave?Jel to istina? Izvinjavam se za mali off  ;)

Ja ne placam za ostale neznam  ;)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

ja kolko znam niko iz svilajnca ne placa putarinu,niti je nekom stigla neka kazna ;):D ;D

• U prolazu, 55 postova

kolko znam nikom iz svilajnca nije stigla prijava za to,,,to je dezinformacija,sto se  zare princcc nejavi da svratis na kafu,,

Meni je onaj cikica sto radi na naplatnoj rampi rekao,citiram:"Ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im sada stigle prijave,a ovi stranci ne placaju"  :)

Svratio bih ja,ali isao sam na sahranu,pa nisam imao ni vremena ni raspolozenja.Drugi put se javljam sigurno.Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije?

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije?

Ja ću biti tamo u 15 do 10 možda koji minut ranije tako da dogovor važi

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

kolko znam nikom iz svilajnca nije stigla prijava za to,,,to je dezinformacija,sto se  zare princcc nejavi da svratis na kafu,,

Meni je onaj cikica sto radi na naplatnoj rampi rekao,citiram:"Ovi iz Svilajnca nisu placali pa su im sada stigle prijave,a ovi stranci ne placaju"  :)

Svratio bih ja,ali isao sam na sahranu,pa nisam imao ni vremena ni raspolozenja.Drugi put se javljam sigurno.Razmisljam se da li sutra da krenem.Ne rece mi niko da li ostaje dogovor da se mi iz bg nadjemo na jugopetrol pumpi kod zmaja(tempo,kvantas)? I jel se nalazimo u 10h tacno ili malo ranije?

laze cikica ko lopov,,,,,al nema veze

Ajde sad lepo prebrojavanje da vidimo ko sve ide definitivno, da se malo ozbiljnije organizujemo. Nema cekanja, nema zvanja, svi ispostujte satnicu i sve ce ici ko po loju.

Ja nazalost nemogu da vas primim i ugostim u tolikom broju u mom skromnom domu ali tu je blizu kafic-poslasticarnica a vodim vas i na voznjicu na jednu zanimljivu lokaciju oko 25 kilometra udaljenu od Batocine.

Ako se neko izgubi, zaluta, treba mu pomoc ili sprovodjenje da nadje tacnu lokaciju ili ima nedaj Boze neki defekt a sve to u blizini Batocine neka me pozove  da pomognem koliko mogu  ;D

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Napisi nam ime kafica u Batocini. U kaficu smo nadam se oko 12h pa se vidimo.

kafic je u samom centru u batochini, na trgu... samo pitaj gde je trg i videcesh nas  ;)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl
link=topic=14907.msg208897#msg208897 date=1203795549]

ja dolazim,,

jel si siguran da dolaziSH?  ;D

docice josh neki drugari iz kragujevca, chisto da znate  ;)

dolazimmmm  mislim valjda ti dolazis do  mene  :D :D :D pa pikamo zajedno

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Dominator

a mozda nas i cujes  :D :D :D :D :D

Volim taj zvuk. :)                                                                                                                                                                                                                                                       

Napisi nam ime kafica u Batocini. U kaficu smo nadam se oko 12h pa se vidimo.

Ime kafica je JAOOJ i nalazi se u centru batocine na trgu. Gazda je moj drug pa sam najavio okupljanje i bice izbacena basta (na trgu) jer je najavljena temperatura oko 17 stepeni.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja