vujo032 2710 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Čačka,komšija me kao klinja zarazio sa motorima i od tinejdžerskih dana sam krenuo: A3MS,APN4,BT50 i sada trenutno (10 god.) buđavi MZETZ125. Ja sam rođen 1964 god.,i žao mi je što sam mator ali šta da se radi. Trudim se ostati mlad u duši i to mi ponekad i uspeva. Sanjam naravno Japanca od 250 do 350 ccm,i nadam se da ću od ovih akcija uspeti da ga kupim. Bio sam aktivan na Elite Security na forumu o MZ-ima,i tamo sam zapažen i pozvan da se pridružim vama. To mi je čast,ali sam malo odugovlačio jer mi treba dosta vremena da pročitam sve postove ovde objavljene i da se priključim a da se ne ponavljam sa nekim komentarima. Eto ipah reših da napravim prvi korak i da se upoznamo. Pa,živeli i još dugo dimili (MZ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo, dobro nam dosao! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2710 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo, dobro nam dosao! ;D Hvala puno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 7, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Vujo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vujo! Imamo i mi ovde Vuju MZijstu, da niste rodjaci ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2710 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sam prijatno iznenađen dobrodošlicom i već prvog dana osećam kao da pripadam jednoj velikoj familiji. Puno hvala svima još jednom, a ne znam "druga" Vuju,nadam se da ću vas sve upoznati. Ja sam Vujić Radivoje - Vujo. Danas sam pet sati na ovom forumu i nisam uspeo da sve naslove pregledam. Sve mi se manta,moram sutra da nastavim. Pozz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vujo ne sekiraj se za godine ima starijih i od tebe :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vujo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Vujo ! Lepa je ovo bolest ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sam prijatno iznenađen dobrodošlicom i već prvog dana osećam kao da pripadam jednoj velikoj familiji. Puno hvala svima još jednom, a ne znam "druga" Vuju,nadam se da ću vas sve upoznati. Ja sam Vujić Radivoje - Vujo. Danas sam pet sati na ovom forumu i nisam uspeo da sve naslove pregledam. Sve mi se manta,moram sutra da nastavim. Pozz! Koliko naslova ima neces preglaedati bogami u narednih godinu dana ;D, nemas pojma sta si propustao do sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao, mogu ti reci da sam se i ja poprilicno zarazio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...